СБУ оприлюднила записи розмов Богуслаєва про співпрацю з рф

|
Версия для печатиВерсия для печати

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов президента АТ "Мотор Січ" В’ячеслава Богуслаєва, які підтверджують його співробітництво з росією.

Як передає Укрінформ, пресцентр СБУ зазначає: "Навіть після повномасштабного вторгнення агресора посадовець, який раніше неодноразово обирався народним депутатом від Партії регіонів, продовжував постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. Тим самим - фактично підтримував ворога та допомагав йому обстрілювати українські міста і села". 

При цьому він виправдовував напад росії і висловлював надію, що путін не зупинить наступ своїх військ, розмірковував про "нацистів" в Україні тощо.

Днями співробітники СБУ затримали Богуслаєва та одного з працівників авіапідприємства і оголосили їм про підозри.

Згідно з оприлюдненими записами, Богуслаєв у березні говорив своїм співрозмовникам, що у Києві через ворожі обстріли загинуло багато людей, а також - що із розумінням сприймає удар росіян "Іскандером" по території "Мотор Січі".

Також Богуслаєв у розмові із представником російського ЗАТ "Двигуни Володимир Клімов - Мотор Січ" заявляв про готовність відправити цьому підприємству запчастини.

У травні він у розмові з ексдиректором ПАТ "Росвертол" П.Д.Мотренком підтвердив, що "Мотор Січ" десятками відправляє агрегати до рф.

В СБУ запевнили, що робитимуть усе, аби встановити інших осіб, причетних до незаконної діяльності, та притягнути їх до відповідальності.

Як повідомлялося, у Запоріжжі силовики затримали президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва та оголосили про підозру за двома статтями - колабораційна діяльність і пособництво державі-агресору.

Про державного зрадника Богуслаєва можна дізнатися з таких публікацій:

На фото угорі: екснардеп від забороненої нині проросійської Партії регіонів В'ячеслав Богуслаєв непогано проводив час у Москві, де в нього було багато друзів і бізнеспартнерів. Так, тоді ще 74-річного політика застукали у компанії молодої дівчини. Момент зняв московський канал "У клубі ТБ". Богуслаєв обіймав молоду особу, а рука дівчини лежала на інтимному місці політика. Загальновідомо: на старості років народний депутат з головою поринув у тілесні втіхи: дідусь часто змінював юних подружок, проте досі йому вдавалося за допомогою грошей вилучати всі пікантні фото з мережі.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]