Семен Семенченко: Злочинний фарс

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Сьогодні, через три роки після мого арешту і 2 роки після звільнення, нам нарешті зачитали обвинувальний акт. Дико було чути те, що ніс прокурор, (особливо після того, як розкрилися всі військові помилки та недоробки яких ми хотіли уникнути у себе до початку повномасштабної війни). Воювати не м’ясом а умінням.

Якщо коротко, мене звинувачують у тому, що я:

1) у 2019 році організував терористичний акт проти Медведчука,

2) у 2018 створив "незаконне збройне формування" (про що повідомляв у прямому ефірі по ТБ)))),

3) організував підготовку бійців у Польщі, в Україні, розробив систему мотивації, нові статути та тренувальні програми, використовуючи свій авторитет та організаційні здібності готував людей до ​​війні ( вони це називають "дестабілізація"),

4) провів переговори з офіційною владою Афганістану та Іраку про стажування у 2018 році, планував атакувати ПВК Вагнер за кордоном ще у 2018-2019 роках, для чого звертався до урядових організацій США за підтримкоі.

Фактичний потерпілий у справі один – Медведчук. Юридично - жодного. Казки, які розповідали на виправдання мого арешту у 2021 році, не підтвердилися. Жодних олігархів, економічних злочинів у звинуваченні немає.

З 9 обвинувачених винним себе не визнав жоден. Усі заявили про те, що не розуміють, у чому їх звинувачують. І найсмішніше, що і я, і всі обвинувачені у своїй діяльності із захисту України зараз роблять те саме, в чому їх звинувачують раз на місяць у залі суду.

Однак це і найсумніше. Тому що у звязку з цим злочинним фарсом не лише я втратив 3 роки життя в камері та під домашнім арештом. А й Україна втратила щонайменше одну штурмову бригаду з потужним ветеранським кістяком, були зірвані опервції української розвідки, які могли змінити початок та перебіг повномасштабної війни. Так само як ми це зробили у 2014-му, у 2022 цього нам зробити вже не далі.

Судове засідання закінчилося і до наступного місяця ми повертаємось кожен на своє місце, до боротьби в складових Сил Оборони, до ЗСУ. У розвідувальних органах, у Міноборони, хто де. Все тече, все минає. І це пройде.

І мені важко, але цікаво бачити, якими ростуть мої діти, які теж приходять підтримати мене до суду. Нехай вони бачать, нехай навчаються тому, що за свою мрію завжди треба боротися. Нехай пам'ятають Степана Хмару, Миколу Коханівського. Нехай вчаться вірити у перемогу, незважаючи ні на що. Вірити, як вірю я. Украіна переможе! І на фронті, і в тилу.

Слава Україні!"

Семен Семенченко, народний депутат України VIII скликання, перший заступник голови комітету національної безпеки та оборони командир батальйону спеціального призначення НГУ ДОНБАС

(Джерело).

«Аргумент»


На цю тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

08:15
Суд на Вінниччині очолив суддя, якого засудили за корупційний злочин
20:37
10 вересня в Україні місцями короткочасні дощі, грози, до +29° тепла
19:45
Google перестав створювати облікові записи з російським номером телефону
18:15
Польські спецслужби запобігли спільній диверсійній операції Росії та Білорусі
17:05
СБУ повідомила про нову підозру очільнику Бучанського ТЦК, якого викрили на схемах для ухилянтів
16:18
Забруднення річок Сейм та Десни сталося через знищення рашистами очисних споруд
15:21
СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який палив об’єкти Укрзалізниці на Полтавщині
14:23
Інспектор Львівської митниці організував схему виїзду ухилянтів за кордон
13:15
СБУ затримала агента-рашиста, який розставляв «відеопастки» для коригування ударів по Києву
11:11
Після атаки "Шахедів" "Укрзалізниця" змінила маршрути потягів на Київщині

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]