Серед звільнених із російського полону – священнослужитель, якого вважали загиблим

|
Версия для печатиВерсия для печати

Серед звільнених  7 березня з російського полону є священнослужитель із Азовсталі Анатолій Волошин, якого родина вважала загиблим.

Як передає Укрінформ, про це у Facebook повідомив пастор, капелан Геннадій Мохненко та опублікував фотографію свого друга серед інших звільнених полонених українців.

«Сиджу ридаю… Давлюсь сльозами подяки Богові. Обмін полонених. Крайній праворуч – один із пасторів нашої церкви, мій друг Анатолій Волошин! 30 років ми разом служили Богові та людям. Останні місяці його вважали загиблим», – написав Мохненко.

Він розповів, що в заблокованому Маріуполі Волошин зі зброєю в руках захищав місто.

«Там же (Волошин – ред.) був тяжко поранений. Потім Азовсталь. Дуже довгий полон. Після підриву рашистами колонії (колонії в Оленівці – ред.) із бійцями «Азова» (полк «Азов» – ред.) дітям Анатолія повідомили про загибель батька. Сини опублікували некролог. Я тоді ридав усю ніч, але промовчав, плекаючи надію. Надія виявилася не марною», – заявив Мохненко.

Як повідомлялося, 7 березня відбувся черговий обмін полоненими: вдалося повернути додому 126 захисників та 4 захисниць. Це воїни ЗСУ, нацгвардійці, прикордонники, ДССТ. За словами керівника ОП, серед звільнених з полону рф – 87 захисників Маріуполя, 71 з яких – із Азовсталі.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]