“Слуги народу” Київщини «виганяють» в соцмережах «свою» голову облради. Без пояснень

|
Версия для печатиВерсия для печати

“Слуги народу” Київщини вказали на двері чинній спікерці облради Наталії Гунько. Оприлюднивши на офіційній сторінці регіонального осередку президентської політсили у Facebook рішення щодо зміни керівництва Київської обласної ради (КОР).

Про це повідомляє  Kievvlast.com.

Чим не вгодила пані Гунько своїм однопартійцям “слуги” не пишуть, та і сама спікерка не спішить публічно комунікувати “потрапляння у немилість”. Натомість, у депутатському корпусі одностайності щодо відставки очільниці КОР досі нема. Одні депутати декларують бажання голосувати за недовіру, інші кажуть, що визначаться згодом, а треті, взагалі, сумніваються, що колегіальний орган збереться на кадрове засідання, а якщо і збереться то навряд нашкребе необхідні для відставки голоси.

“Робота Київської обласної ради в умовах дії правового режиму воєнного стану є запорукою забезпечення життєдіяльності області, оскільки прийняття сесією рішень дає можливість розв’язувати нагальні потреби Київщини. Інформуємо вас, що Київська обласна організація політичної партії “Слуга народу” прийняла рішення щодо кадрових змін у Київській обласній раді. Ми дякуємо Гунько Наталії Іванівні за те, що вона очолювала Київську обласну раду в найскладніший час. Упевнені, що оновлене керівництво обласної ради, яке демократичним шляхом оберуть депутати, продовжить вирішення нагальних питань: допомогу військовим формуванням, відновлення деокупованих територій, відбудову інфраструктурних об’єктів і роботу з внутрішньо переміщеними особами”, – йдеться в дописі осередку президентської партії.

 

Як пише видання, екстравагантний спосіб комунікування кадрових змін трохи спантеличив представників президентської політсили в Київоблраді. 

“Відбулося засідання фракції, на якому не могли дійти до спільної згоди з приводу цього, і до питання відставки поверталися багато разів. У цілому голова облради сама висловлює бажання покинути цю посаду із урахуванням усіх подій. Тому тут необхідно лише підтримати таку позицію. Проте в фракції наполягали на тому, щоб новим очільником ради став обов‘язково представник від “Слуги народу”. І наразі ця позиція безкомпромісна. Кандидатуру на цю посаду поки не розглядали, відбулося лише обговорення позиції фракції, бо було багато питань з приводу голосування щодо звільнення голови з посади. Важко сказати і коли може відбутися і сама сесія з приводу цього питання – слово за керівництвом”, – розповів KВ предствник фракції «Слуг» Володимир Удовиченко.

Довідатися позицію самої голови Київоблради журналістам  не вдалося. У пресслужбі очільниці КОР журналістці видання повідомили, що Наталія Гунько наразі не готова коментувати цю ситуацію.

Відомо також, що “Слуги народу" декілька тижнів тому збиралися фракцією, тоді із 19 присутніх 18 проголосували за висловлення недовіри Наталії Гунько.

Відомо, що Наталія Гунько є дружиною парламентаря з фракції “Слуги Народу” Анатолія Гунька. Про якого відомо, що Депутат-"слуга" - аферист Анатолій Гунько отримав адмінпротокол від НАЗК. А також Карантин не для всіх: виявили цілий табун «слуг народу», які плювали на локдаун

 «Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]