Слуги провели через комітет законопроєкт 7654, яким зриватимуть конкурс на директора НАБУ, — Шабунін

|
Версия для печатиВерсия для печати

В понеділок, 05 вересня «слуги провели через комітет законопроєкт 7654, яким зриватимуть конкурс на директора НАБУ, а також спрощують процедуру його звільнення».

Про це повідомляє Віталій Шабунін - голова правління громадської організації «Центр протидії корупції» в Телеграмі.Зайогоінформацією, Голосування в Раді відбудеться, вірогідно, завтра.

«Депутати Зеленського прямо на комітеті запхали в проєкт норму, якою вбивають вимогу щодо політичної незалежності майбутнього директора НАБУ. Діючий закон прямо забороняє подаватися кандидатам, які останні 2 роки працювали в керівних органах партії та/або були з нею в договірних відносинах. Тепер депутати це обмеження скасовують (достатньо припинити таку діяльність прямо перед поданням на конкурс)», — інформує Шабунін.

Він повідомляє, що за наявною інформацією, ганьби з обранням очільника НАБУ буде більше, ніж під час конкурсу на керівника САП.

Шабунін нагадав, що конкурс на директора НАБУ був і залишається однією з вимог для початку переговорів про вступ України в ЄС. А також те, що від початку повномасштабної війни Україна отримала від Заходу 17,5 млрд доларів, що становить близько 60% усього українського бюджету. І припускає, що навряд Захід й далі даватиме гроші (в потрібних обсягах) владі, яка атакує незалежні НАБУ/САП.

Голова комітету ВРУ (і він же головний автор законопроєкту) - Андрій Клочко - сам є фігурантом справи НАБУ.

70-річна матір цього Слуги Народу за час його депутатства придбала нерухомості на 14,5 млн грн і автомобіль Tesla.

Сьогодні Шабунін вже повідомляв про те, що Законопроєкт "Слуги народу" про НАБУ — підготовка до безкарного розкрадання міжнародної допомоги Україні. За цим стоїть Єрмак.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]