США можуть залишити в Європі 100 тисяч військових

|
Версия для печатиВерсия для печати

Очікується, що США збережуть 100 000 військовослужбовців у Європі в осяжному майбутньому з огляду на російську загрозу.

Про це повідомляє CNN.

Число військових може тимчасово збільшитися, якщо НАТО проводитиме більше військових навчань в регіоні, а США можуть додати додаткові бази в Європі, якщо середовище безпеки зміниться, стверджують американські чиновники.

За їх словами, такі плани перебувають на розгляді після зустрічі голів військ НАТО в четвер у Брюсселі. Головні військові дають рекомендації до зустрічі міністрів оборони НАТО, запланованої на червень, а лідери НАТО, включаючи президента США Джо Байдена, зустрінуться в Мадриді наприкінці червня.

Сполучені Штати збільшили свою загальну кількість військ у Європі з приблизно 60 000 військовослужбовців до вторгнення Росії в Україну до приблизно 100 000 зараз, додавши війська та військові засоби до країн уздовж східного флангу Альянсу, щоб підтримати НАТО та ще більше стримувати Росію. США надали тисячі військових до Сил реагування НАТО, які були задіяні вперше в історії НАТО на початку цієї весни.

Хоча Швеція та Фінляндія висловили готовність приєднатися до НАТО, американські чиновники не вірять, що знадобляться додаткові сили, тільки якщо Росія раптом не стане загрозою для двох північних країн. Якщо Росія буде переміщувати зброю або робити серйозні загрози перемістити зброю ближче до цих країн, можливо, доведеться додатково переоцінити позицію збройних сил, вважають чиновники.

Швеція та Фінляндія висловили занепокоєння щодо своєї безпеки в проміжний період після того, як вони подали заявки на членство, попросивши певних союзників по НАТО надати додаткову підтримку безпеки, поки триває процес їх вступу. Деякі країни погодилися надати додаткову підтримку двом країнам.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]