США відкрили завод з виробництва артснарядів для України

|
Версия для печатиВерсия для печати

У Мескіті, штат Техас (США), відкрився новий збройовий завод General Dynamics, який вироблятиме артилерійські снаряди калібру 155 мм.

Про це повідомляють ReutersNYT"Голос Америки".

Повідомляється, що для того, щоб забезпечити Україну озброєнням, Пентагон поставив за мету виробляти до 100 тисяч артилерійських снарядів на місяць до кінця 2025 року.

Заводи в Скрантоні та Вілкс-Баррі, штат Пенсільванія, разом виробляють близько 36 000 снарядів на місяць. Нове підприємство в Техасі може поставляти 30 000 одиниць продукції на місяць.

Завод, будівництво якого обійшлося більш ніж у $500 млн, складатиметься з трьох виробничих ліній і забезпечить 350 нових робочих місць.

Він призначений для гнучкого виробництва боєприпасів різних типорозмірів з мінімальними коригуваннями, що сприятиме досягненню цілей модернізації армії.

Ще один завод з виробництва снарядів будується зараз у Камдені, штат Арканзас. Крім того, Пентагон планує відкрити на військовому заводі в Айові другу лінію з виробництва снарядів і частково відкрити завод у Парсонсі, штат Канзас.

Міністерка армії США Крістін Вормут підкреслила важливість цього об'єкту, відзначивши роль заводу у зміцненні національної оборони шляхом збільшення виробництва. "Робота, яка виконується на цих виробничих потужностях, безпосередньо сприяє обороні нашої країни і робить нас сильнішими", - заявила Вормут на церемонії відкриття.

Вгорі: 155-мм артилерійські снаряди упаковуються для відправки на армійському заводі боєприпасів у Скрентоні, штат Пенсільванія, США, 16 лютого 2023 року. REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]