У неділю, 27 листопада в Україні хмарно та сиро: в центрі, на півдні та на сході дощі

|
Версия для печатиВерсия для печати

Над акваторією Чорного та Азовського морів у попередні дні активізувалася циклонічна діяльність. Атмосферний тиск помітно знизився, а завдяки надходженню повітряних мас із південного сходу, температурний фон в нашій країні залишається на досить високому рівні, перевищуючи кліматичну норму на кілька градусів.

У найближчі дві доби погодні умови в Україні продовжуватимуть визначатися малорухомим чорноморським циклоном та його фронтом оклюзії. Очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу у більшості областей, повідомляє METEOPROG. Температура повітря збережеться високою як для цієї пори року, особливо на Лівобережжі країни. У західній частині України опади будуть невеликими та місцями, а температурні показники близькими до норми.

 У західній частині країни хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Лише у Прикарпатті та Карпатах невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі -4...+1 °С, вдень -2...+3 °С.

У північних областях хмарно та сиро. Впродовж доби очікуються опади у вигляді дощу з переходом у сніг та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря протягом доби -1…+4 °С.

У центральних областях пройдуть опади переважно у вигляді дощу із поступовим припиненням у другій половині дня. Подекуди можливий туман. Вітер східний з переходом на північний, 3 – 8 м/с. Температура повітря протягом доби +1…+6 °С.

У південній частині місцями пройдуть дощі (у Запорізькій та Херсонській областях). Вітер переважно північний, 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 °С, у Приазов'ї +3...+8 °С. Вдень повітря прогріється до +4…+9 °С.

На сході України впродовж доби пройдуть невеликі дощі. Подекуди можливий туман. Вітер південно-східний, 3 - 8 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах +1…+6 °С.

 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]