У США викрито трьох росіян, які вербували агентів для ФСБ серед американців

|
Версия для печатиВерсия для печати

У Сполучених Штатах обвинувачують чотирьох американських громадян та трьох росіян у роботі на російський уряд та Федеральну службу безпеки РФ (ФСБ).

Про це повідомило Міністерство юстиції США.

За даними відомства, викриті росіяни вербували агентів для ФСБ серед американців, щоб сіяти розбрат і поширювати проросійську пропаганду. Також обвинувачені брали участь у таємному фінансуванні та керуванні кандидатами на місцеві посади в Сполучених Штатах.

Звинувачення оголошено жителю Москви Олександру Іонову й співробітникам ФСБ Олексію Суходолову та Єгору Попову. Також обвинувачення отримали чотири громадяни США, яких, імовірно, завербували для роботи на Росію.

"Департамент без вагань викриватиме та переслідуватиме тих, хто сіє розбрат і корумпує вибори в США на службі ворожих іноземних інтересів, незалежно від того, чи є винуватцями громадяни США, чи іноземні особи за кордоном", - заявили у відділі національної безпеки Міністерства юстиції США.

Представник ФБР Курт Ронноу наголосив, що це викриття "малює жахливу картину дій російського уряду та того, на що піде ФСБ, аби втручатися в наші вибори, сіяти розбрат у нашій країні та, зрештою, вербувати громадян США для своїх зусиль".

"Усі американці мають бути глибоко стурбовані тактикою ФСБ і залишатися пильними щодо будь-яких спроб підірвати нашу демократію", - додав він.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]