У Туреччині розпочався другий тур президентських виборів: Ердоган і кандидат опозиції Киличдароглу мають приблизно рівні шанси на перемогу

|
Версия для печатиВерсия для печати

У Туреччині відбувається другий тур виборів президента країни. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 та працюватимуть до 17:00 (за місцевим часом).

За даними «Анадолу», по всій країні встановлено понад 191 тисячу виборчих скриньок. Право голосу мають 64 мільйони людей.

Перший тур голосування відбувся 14 травня. У ньому чинний президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган не зміг здобути перемогу, набравши 49,51% голосів. Головний суперник Ердогана, єдиний кандидат від опозиції Кемаль Киличдароглу набрав 44,88%. На третьому місці з результатом 5,17% голосів фінішував кандидат від партійного блоку "Альянс АТА" Сінан Оган. Він закликав своїх прихильників у другому турі голосувати за Ердогана. Таким чином, у чинного президента номінально шанси на перемогу вищі.

Центрвиборчком Туреччини встановив заборону на оприлюднення попередніх підсумків голосування до 21:00 неділі.

Вгорі: бюлетень для голосування у другому турі на президентських виборах у Туреччині. Виборці мають поставити печатку під зображенням свого кандидата. Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]