Угорщина максимально спростила в’їзд росіянам і білорусам в ЄС

|
Версия для печатиВерсия для печати

Де-факто агент ФСБ Орбан відчинив кордони ЄС для російських диверсантів і зробив з Угорщини плацдарм Росії для військової атаки Євросоюзу. Путін пішов ва-банк.

Угорщина спростила умови в'їзду для громадян Росії та Білорусі – після візиту Віктора Орбана до Москви Будапешт включив громадян цих країн в програму так званої "національної карти", яку видають на 2 роки з можливістю продовження для тих, хто хоче працювати в Угорщині.

Про це повідомляють німецьке видання RND та DW.

"Вже кілька днів росіяни можуть в'їжджати в ЄС через Угорщину без будь-яких перевірок безпеки і безперешкодно пересуватися до інших країн ЄС. Це стало можливим завдяки реєстрації в якості гастарбайтерів в Угорщині, яку прем'єр-міністр Віктор Орбан поширив на вихідців з Росії та Білорусі в липні. Зараз існує велике занепокоєння, що російські шпигуни також можуть потрапити до ЄС або що Кремль може навмисно переправляти росіян до ЄС для здійснення терактів" - пише RND.

Видання називає дії Угорщини провокаціями і підкреслює, що вони викликають невдоволення в ЄС, бо несуть загрозу безпеці.

Експерт з питань зовнішньої політики ЄС Сергій Лагодинський назвав дії Будапешта "неправильним підходом": дозволи на в’їзд для росіян і білорусів без безпекової перевірки дають у той час, коли російська влада робить все можливе, щоб послабити Європу за допомогою гібридних атак.

Лагодинський висловив переконання, що "було б неправильно таврувати всіх російських громадян як субмарин режиму", але додав, що Орбан робить те, що він завжди робить: "Він підриває європейську міграційну систему і в той же час робить себе слугою Кремля".

Навесні угорський уряд оголосив, що очікує близько 65 000 заробітчан. Вони можуть привезти з собою сім'ї і через 3 роки подати заяву на отримання посвідки на постійне проживання.

Інші країни ЄС, такі як Фінляндія, більше не дозволяють росіянам в'їжджати до країни. Уряд у Гельсінкі пояснює це спробами Росії дестабілізувати кордон і країни ЄС.

ВГОРІ: ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УГОРЩИНИ ВІКТОР ОРБАН ТА ПРАВИТЕЛЬ РОСІЇ ВОЛОДИМИР ПУТІН ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ У МОСКВІ НА ПОЧАТКУ ЛИПНЯ. ФОТО З FACEBOOK ОРБАНА

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]