Українці купують зброю, а не гречку, - Нацполіція

|
Версия для печатиВерсия для печати

Українці стали більше купувати боєприпасів, а загалом в Україні зареєстровано понад 1 млн 200 тис. одиниць зброї.

Про це заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич під час брифінгу заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, повідомляє пресслужба Нацполіції.

"У лютому 2021 року уповноважені підрозділи видали майже 10 тисяч дозволів на придбання різних видів зброї. А за аналогічний період цього року – більше 10 тисяч 300 таких дозволів.

"...щодо реалізації боєприпасів ㅡ суб’єкти господарювання нам кажуть про те, що дійсно, люди скуповують. Це хороший меседж, тому що наші люди не купують гречку, а купують боєприпаси", - заявив Фацевич.

За словами Фацевича, загальний масив зареєстрованої зброї, пристроїв та газових пістолетів і револьверів в українців складає понад 1 млн 200 тис. одиниць.

За його словами, зареєстровано більше 709 тисяч власників вогнепальної зброї та понад 250 тисяч власників спецзасобів.

Представник Нацполіції зазначив, що люди, які захищатимуть країну у складі тероборони, зможуть отримати дозвіл на зброю за прискореною процедурою.

"Відповідна інструкція дозволяє не надавати нам деякі документи, наприклад, щодо проходження навчання чи спецперевірок.

Також кожен член добровольчого формування, відповідно до закону, має пред’явити довідку про несудимість.

Якщо він є членом тероборони та має посвідчення, підрозділи з контролю за обігом зброї ставитимуть в пріоритет і відпрацьовуватимуть ці документи набагато швидше, а відтак у максимально стислі строки надаватимуть дозвіл", - повідомив правоохоронець.

«Аргумент»

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]