"Укроборонпром" очолив екскомандувач Сил логістики ЗСУ

|
Версия для печатиВерсия для печати

Наглядова рада АТ "Українська оборонна промисловість" ("Укроборонпром") призначила на посаду генерального директора компанії Олега Гуляка.

Про це повідомляє пресслужба "Укроборонпрому".

Зазначається, що пошук та оцінку кандидатів проводило українське представництво Odgers Berndtson – міжнародної компанії, що спеціалізується на доборі керівників вищої ланки.

На посаду керівника "Укроборонпрому" претендувало понад 20 осіб, з яких до шорт-листа потрапили три кандидати. Із ними наглядова рада провела фінальну співбесіду та визначилася з кандидатурою. До співбесід з претендентами були залучені представники посольств США, Великої Британії та Німеччини.

"Для нас вкрай важливо, що найбільшу державну оборонну компанію очолила людина, яка має досвід роботи в Міністерстві оборони України та керівника напрямку логістики ЗСУ. Це – професіонал, який чудово розуміється на тому, що саме потрібно для Сил оборони України", – наголосив голова наглядової ради "Укроборонпрому" Давід Ломджарія.

Нагадаємо, 4 вересня наглядова рада компанії ухвалила рішення про припинення повноважень гендиректора "Укроборонпрому" Германа Сметаніна. 5 вересня Верховна Рада призначила його на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Тимчасовим виконувачем обов'язків керівника АТ "Українська оборонна промисловість" було призначено Олега Гуляка.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

14:04
МОЗ вже скасувало 74 рішення Хмельницької МСЕК про надання груп інвалідності військовозобов'язаним, у 3 146 справах рішення МСЕК було визнано сумнівними — ЗМІ
12:24
У Молдові відбудеться другий тур президентських виборів, але московити вже програли
11:20
Україна і Угорщина ведуть перемовини про ще один КПП на кордоні
10:01
Імітація вирішення проблеми: Костін закликав прокурорів, щодо інвалідності яких є сумніви, пройти повторне обстеження
09:50
"Укроборонпром" очолив екскомандувач Сил логістики ЗСУ
08:00
Ворог захопив село Желанне Друге на Донеччині - DeepState
21:06
Ще одна вистава для зраджених українців: Зеленський збирає РНБО щодо МСЕК і "інвалідів", начебто вимагає реакції так званих "правоохоронців"
20:00
На початку наступного тижня знов потеплішає
18:46
Син лікаря вінницької МСЕК Власюка, у якого знайшли 13 квартир і три Tesla, працює радником Зеленського, - журналіст Ніколов
18:23
Керівник теруправління БЕБ на Полтавщині, прокурор часів Януковича Олег Пахніц задекларував $6,5 млн готівкою, компанії в Україні, Польщі, Румунії, партію та літак

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]