У Молдові відбудеться другий тур президентських виборів, але московити вже програли

|
Версия для печатиВерсия для печати

Центральна виборча комісія Молдови заявила, що 3 листопада у країні пройде другий тур президентських виборів.

Про це повідомляє Point.md.

Жоден із кандидатів у президенти не отримав необхідної кількості голосів для перемоги у першому турі.

Так, згідно з попередніми результатами, оприлюдненими Центральною виборчою комісією, за Маю Санду проголосував 640 881 виборець, що становить 42,07% від тих, хто взяв участь у виборах.

Колишній генеральний прокурор Олександр Стояногло посів друге місце. Його підтримали 400 208 громадян - 26,27% від загальної кількості виборців.

За даними ЦВК, Мая Санду перемагає із різницею у 240 673 голоси.

Ренато Вусатий посів третє місце із 209 011 голосами (13,72%).

За словами голови ЦВК, другий тур виборів відбудеться за два тижні, у неділю, 3 листопада 2024 року.

Тим часом NewsMaker зазначає, що ЦВК оновила дані щодо результатів голосування на референдумі щодо європейської інтеграції країни.

За підсумками опрацювання 98,7% бюлетенів, 49,76% проголосували проти внесення європейського вектора до конституції Молдови, а 50,24% - за.

Нагадаємо: у Молдові у неділю відбулися вибори президента та конституційний референдум щодо європейської інтеграції країни.

Фото: NewsMaker

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

14:04
МОЗ вже скасувало 74 рішення Хмельницької МСЕК про надання груп інвалідності військовозобов'язаним, у 3 146 справах рішення МСЕК було визнано сумнівними — ЗМІ
12:24
У Молдові відбудеться другий тур президентських виборів, але московити вже програли
11:20
Україна і Угорщина ведуть перемовини про ще один КПП на кордоні
10:01
Імітація вирішення проблеми: Костін закликав прокурорів, щодо інвалідності яких є сумніви, пройти повторне обстеження
09:50
"Укроборонпром" очолив екскомандувач Сил логістики ЗСУ
08:00
Ворог захопив село Желанне Друге на Донеччині - DeepState
21:06
Ще одна вистава для зраджених українців: Зеленський збирає РНБО щодо МСЕК і "інвалідів", начебто вимагає реакції так званих "правоохоронців"
20:00
На початку наступного тижня знов потеплішає
18:46
Син лікаря вінницької МСЕК Власюка, у якого знайшли 13 квартир і три Tesla, працює радником Зеленського, - журналіст Ніколов
18:23
Керівник теруправління БЕБ на Полтавщині, прокурор часів Януковича Олег Пахніц задекларував $6,5 млн готівкою, компанії в Україні, Польщі, Румунії, партію та літак

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]