Ультиматум Австрії: газове сховище "Газпрому" може бути конфісковано

|
Версия для печатиВерсия для печати

Якщо "Газпром" не буде заповнювати газом сховище у Зальцбургу, воно буде передано іншим постачальникам.

Такий ультиматум канцлер Австрії  Карл Негаммер озвучив в інтерв’ю Kronen Zeitung.

"Ми подбаємо про те, що якщо російський "Газпром" не заповнить наше найбільше сховище, ми заберемо його у них і передамо іншим постачальникам!",- заявив він.

Kronen Zeitung уточнює, що мова йде про сховище "Хайдах" поблизу Зальцбургу — найбільше в Австрії та друге у Центральній Європі. За даними видання, наразі це сховище порожнє.

Варто зазначити, що раніше російські ЗМІ повідомляли про згоду Відня платити за газ у рублях.

Втім, згодом канцлер Негаммер  назвав це "фейком російської пропаганди".  "Звичайно, OMV продовжить оплачувати постачання газу з Росії в євро. Австрія суворо дотримується спільно узгоджених санкцій ЄС", - заявив він.

Це означає можливе відключення постачань російського газу, до якого Австрія наразі не готова.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]