В держдумі рф вже ініціюють вихід країни з МВФ, СОТ і ВООЗ

|
Версия для печатиВерсия для печати

Спікер держдуми рф в'ячеслав володін доручив профільним комітетам вивчити питання щодо доцільності подальшої присутності росії у низці міжнародних організацій - Міжнародному валютному фонді (МВФ), Світовій організації торгівлі (СОТ) та Світовій організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Про це повідомляють у середу російські ЗМІ.

Чиновник запропонував надати відповідне протокольне доручення профільному комітету.

Ініціаторами запропонованої самоізоляції виступили депутати від кпрф та «справедливої ​​росії».За їхніми словами, участь у цій організації завдає російській економіці «великої шкоди».

«Для російських товарів було скасовано деякі обмеження щодо доступу на світовий ринок, щоправда, здебільшого від цього виграли сировинні компанії. Продукцію виробничих підприємств на Захід все одно не пустили, проте ми відкрили свої межі для безперешкодного доступу іноземних товарів на свій ринок. Зрештою, це збільшило залежність нашої країни від США та ЄС, і досить швидко стало зрозуміло, що без програми імпортозаміщення нам не прожити. Наслідки від участі у СОТ ми пожинаємо зараз, коли росію почали масово відрізати від західних товарів та технологій», - заявляв лідер «справедливої ​​росії» сергій миронов.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення росії в Україну західні країни скоординовано ввели безпрецидентні санкції проти росії. А експерти заявили, що Санкції США покликані зруйнувати економіку Московії (РФ) вщент – NYT.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]