В. о. керівника детективів БЕБ Ткачук став на бік злочинців з "тютюнової мафії". Це людина Татарова

|
Версия для печатиВерсия для печати

Детективи БЕБ заявляють про тиск та блокування слідчих дій на Львівській тютюновій фабриці в. о. керівника детективів Олександром Ткачуком.

Про це у Facebook повідомив журналіст Євген Плінський.

За його словами, він отримав від детективів БЕБ, які вже другу добу проводять надскладну операцію проти виробників нелегальних сигарет, прохання оприлюднити інформацію про тиск та вплив на слідчі дії.

"Детективи скаржаться, що в.о. керівника детективів БЕБ Олександр Ткачук активно та відверто блокує ефективні слідчі дії на Львівській тютюновій фабриці. Зокрема Ткачук намагається замʼяти та приховати знайдені в селах навколо ЛТФ 7 ліній по виробництву сигарет.

Знайдене обладнання зараз намагаються розібрати таким чином, щоб не було можливості провести експертизу, та довести що воно має відношення до продукції яку розповсюджує фабрика. БЕБ, напередодні, зробив всі необхідні контрольні закупівлі, як сигарет типу Duty Free, так і іншої продукції фабрики, але Ткачук намагається унеможливити доведення звʼязку цих ліній з Львівською тютюновою фабрикою", - пояснив журналіст.

Детективи, зазначив Плінський, кажуть, що Ткачук відверто грає в інтересах власників фабрики.

Журналіст звернувся до в.о. директора БЕБ Перхуна із проханням взяти ситуацію на контроль та унеможливити тиск Ткачука на детективів.

У БЕБ призначили ще одного довіреного «куратора» Татарова без необхідного стажу

БЕБ наразі знаходиться під повний контролем заступника глави ОП Андрія Єрмака.

На посаду керівника головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки призначили Олександра Ткачука, який є близьким до куратора «правоохоронного» напрямку в Офісі Президента Олега Татарова. Про це ZN.UA повідомив глава правління експертної організації StateWatch Олександр Лємєнов.

З огляду на біографію Ткачука, у нього недостатньо керівного професійного стажу, що є обовʼязковою кваліфікаційною вимогою, аби обіймати таку високу посаду.

Зазначимо, що StateWatch уже раніше публікував інформацію про «кумівські» призначення до БЕБ двох інших близьких до Татарова осіб: колишнього прокурора Віталія Гагача і ексглаву Головного слідчого упрааління Міністерства внутрішніх справ часів президента-втікача Януковича –  Миколу Чинчина.

Бюро економічної безпеки (БЕБ) – це орган виконавчої влади, на який покладається виявлення, припинення, розслідування та розкриття кримінальних правопорушень у сфері економіки. БЕБ нині перебуває під повний контролем заступника глави Офісу Президента Андрія Єрмака – Олега Татарова.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]