Віталій Шабунін: Продовження історії про "зимові куртки"

|
Версия для печатиВерсия для печати

"А тепер бетонний доказ того, що Резніков особисто був частиною схеми з турецькими куртками (і штанами), які, згідно висновків кримінальної експертизи: "не можуть використовуватися за своїм призначенням" https://bit.ly/45vNtK9

Ми спеціально приберегли його. Насолоджуйтеся:

25 серпня компанія "Vector avia" відправляє до Міноборони комерційну пропозицію на поставку зимових курток і штанів. https://bit.ly/3R3w8E5

6 вересня Резніков видає наказ, яким змінює Порядок контролю за якістю речового майна, що постачається для ЗСУ. https://bit.ly/3L6QdWm

Цими змінами міністр значно занижує вимоги щодо якості одягу, детальні технічні характеристики якого раніше було розписано на 47-ми сторінках.

Цими змінами міністр дозволяє приймати військовий одяг ВИКЛЮЧНО на основі перевірки відповідності "робочому зразку", який є примірником товару від виробника і може не відповідати нормативним вимогам України.

Більше того, навіть на відповідність "робочому зразку" Резніков дозволяє приймати форму БЕЗ лабораторних випробувань!

Тобто зимовий одяг для солдат міністр дозволив приймати на око: рукава є, куртка застібається – приймаємо! А те, що воно може по швах лізти, коли смикнути – то й хрін з ним – міністр дозволив приймати.

Але повертаємося до таймінгу:

1) 25 серпня – "Vector avia" надсилає свою пропозицію;

2) 6 вересня – Резніков знижує вимоги до якості одягу і вбиває зовобовʼязання лабораторно цю якість перевіряти.

Тепер – увага!

3) 8 вересня – Міноборони магічним чином ставить штам "отримано" на відправлену ще 25 серпня пропозицію.

4) і вже 9 вересня – Міноборони підписує три контракти з "Vector avia", по яким зливає племіннику депутата від Слуги народу 54 мільйони доларів із 100% передоплатою.

Але вже для цьогорічних закупівель МО повернуло вимоги до одягу на рівень, яким він був ДО "турецького контракту" для племінника Слуги Народу.

І все це, звичайно, чистої води "збіг оставин"! Документи тут – https://bit.ly/3R3w8E5

Ну і щоб ви вже геть не сумнівалися, що все це у Резнікова якось так "випадково" вийшло – кілька слів про "турецьку" компанію "Vector avia".

Насправді ніяка вона не турецька, а на третину належала племіннику нардепа від Слуги, наголошу, профільного для Міноборони комітету Ради (з питань оборони).

І племінник цей аж ніяк не успішний бізнесмен, а 26-річний гандболіст, який одразу отримує від Резнікова 54 мільйони доларів (передоплатою!). Ага, крутий такий стартапер.

А ще після отримання коштів по угоді, племінника забирають з бенефіціарів, щоб він не бився в реєстрі.

А ще ця компанія племінника Слуги не була виробником військової форми і сайт "постачальника форми" зареєструвала акурат під контракт з Міноборони.

Лише за місяць до контракту з Міноборони – 3 серпня 2022 р. - Vector avia вносить зміни до статуту і додає діяльність щодо виробництва та постачання текстильних виробів.

І це, до речі, ще не кінець історії. Хоча, як на мене, все очевидно вже навіть для тих, хто відмазував Резнікова ще за "яйця по 17"."

Автор:

(Джерело).

Вгорі: засідання ТСК ВР стосовно ще одного масштабного розкрадання бюджетних грошей на закупівлях для потреб ЗСУ. Чиновники МО знов "морозяться". Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]