Вячеслав Доброта: Проблеми війни з точки зору піхотинця

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Про ситуацію на зараз. (Особиста точка зору)

1. Централізоване командування на совкових догмах і совкових командирах, які роки незалежності грабували зсу, а зараз досягли вислуги років (звання) і планують совкові операції - це те що вбиває наших пацанів і ніколи не приведе до перемоги - просто забудьте, а в тих командирах печатки і усі засоби. Вихід - тактика малих груп, які спочатку і були сформовані і діяли супер ефективно, дезорієнтуючи совкових командирів з того боку, та система взяла своє - знов з'аявилась стара школа - а як же потоки віддавати ?

2. Піхота ізольована від командування тепер раз і назавжди - Аеророзвідка дала можливості не слухати пацанів в окопах - старі коригування зі спшок вже не в тренді - в тренді забрати нахуй радейку, щоб ота "мавпа" (цитую) сиділа в окопі - або виконала задачу - або вмерла і не пизділа. Тож і мобілізація в "загони ізоляції" - будут кожного дня... Вихід - аеророзвідка - в розпорядження сержантів піхотних і дшв взводів (а не комбатів ротних тощо), їм же в розпорядження - антидронові загони і Арта (прямий вихід), їм же - можливість приймати рішення по маневрам і зміні тактик без переслідування, їм же - на Взвод багато зв'язку в тч основним бойовим одиницями !

3. Піхота нищить 50% техніки (але вам відосіки ніхто з жопарезок знімати не буде) одноразками і мінуванням, бо якщо піхота (і дшв) не покладе танк - танк прокладе піхоту (і дшв) - мотивація бодрить - тож зі взводу пошлють пацана і другого і третього - щоб танк покласти . Це до того що Дрони зараз стали ідолом, та їх ефективність (мої особисті опитування дшв досвідчених бійців) не більше 15-25% загальної техніки і ще 25-35% Арта .

Не ідеалізуйте Дрони і їх здібності - під ребами супротивника долітає 5-10%, але усі побачили красиві відосіки раз на місяць тих хто сидить далеченько від нуля і айда картки відкривать ...

4. Повага до бойових пацанів ! Ні не чули ... Я тільки знаю купу тих хто просидів в окопі рік і півтора - пройшов усі сраки без єдиної нагороди, ніякого підвищення - бо хто ж командирам буде медалькі зароблять ? - таких воїнів юзяють поки вони не "закінчаться" в окопі, а коли отримають поранення чи звільняться бо заїбало (є канали) - будуть сидіти в охороні військоматів чи складів ОХОРОНЦЯМИ (знаю купу таких) із зп в 20 тис, або і те не отримають якщо поранення ... Вихід - зробити СПЕЦІАЛЬНИЙ облік таких бійців і Терміново - їм надати посади в бойових загонах з наданням засобів комбрига і інших в розпорядження !!!

Пост направлений не принизити льотчиків, а зосередити увагу на головних речах і наших проблемах - на мою думку."

Автор: Вячеслав Доброта, волонтер

(Джерело).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]