Юрій Бутусов: Президент та його офіс захищають шантажиста?

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста?

Це розслідування стало б сенсацією у будь-якій демократичній країні - власником телеграм-каналу Джокер, який дискредитує та вимагає гроші з провідних українських компаній, і без краю лестить президенту Володимиру Зеленському та голові офісу Андрію Єрмаку, виявився Роман Кравець, 153-й номер у списку партії Слуга народу: https://hromadske.ua/.../226514-dzoker-yermaka-khto...

Телеграм-канал "Джокер" не є відомим медіа - 270 тисяч підписників, більшість людей про нього не знають, реклама у українському телеграмі копійчана. Але знають про канал власники багатьох бізнесів - саме у "Джокера" з'являється дискредитуюча інформація проти багатьох українських компаній, завжди без доказів та свідчень, і після таких публікацій силові структури починають створювати проблеми підприємцям. На телеграм-каналі встановлені розцінки на припинення дискредитуючої інформації - біля 400 тисяч доларів. Звичайно, таких грошей ніхто б не платив, якби після брудних публікацій силові структури не починали б проти бізнасу слідчі дії. Наприклад, "Джокер" веде компанії проти таксі "Уклон", "Цитрус", "Стилус", ТехноЇжак" і так далі.

Завдяки розслідуванню стала відома особистість шантажиста, який запробляє на здирництві спільно з силовиками - це 29-річний Роман Кравець, 153-й у списку партії Слуга народу (до парламенту на даний момент пройшло 147 депутатів по списку Слуг, тож до влади Кравець ще не обраний).

29-річний Кравець на фронт досі не пішов, він веде розкішний образ життя у тилу, але його незрозумілі джерела доходів чомусь не цікаві правоохоронцям. До речі, за даними розслідування, Джокера взагалі виступає проти мобілізації в Україні і розповсюджує російські нарративи.

Кравець придбав кілька автомобіля преміум-класу, зокрема 7 березня 2024-го року придбав Lexus LX 600. Раніше він придбав такий саме розкішний Mercedes-Benz S 550.

Кравець користується апартаментами у центрі Києва у одному з найдорожчих житлових комплексів "Чикаго", 5 разів під час війни виїжджав за кордон, у тому числі відвідав боксерський поєдинок Усика та Ф'юрі у Саудівський Аравії.

Роман Кравець має цілодобову охорону з чотирьох бійців, які захищають його тіло у Києві.

Наразі Кравець відпочиває у Нідерландах.

Кравець не приховує, що дружить з головою фракції Слуга народу Давідом Арахамія. На його телеграм-каналі - потоки лестощів та вихвалянь Зеленського та Єрмака.

За це влада допомагає йому шантажувати підприємців, бути учасником фактчно здирництва.

Якщо Зеленський та Єрмак не дадуть оцінку діям Кравця, це буде наочна демонстрація українському суспільству та усьому світу, що саме українська влада та сам президент очолюють корупцію в Україні, та навіть після викриття роблять вигляд, ніби нічого не сталось, і значить, що злочини шантажистів будуть продовжуватись."

Автор: Юрій Бутусов, Цензор.НЕТ

Ілюстрація - видання texty.org.ua Джерело: https://censor.net/ua/b3497179

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]