Юрій Бутусов: Українські дипломати та прикордонники створили канал контрабанди у Європу, його організатор - генерал Слюсарєв

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Хто несе відповідальність за те, що українські дипломати та прикордонники створили канал контрабанди у Європу?

23 лютого з'явилось повідомлення, що в Угорщині був затриманий мікроавтобус МЗС України, в якому були затримані водій - співробітник МЗС, та Лариса Шмельова - дружина першого секретаря Посольства України в Угорщині Дмитра Шмельова.

У мікроавтобусі в картонних коробках, загорнутих у чорну фольгу, виявили 141 тис. пачок сигарет. Водія взяли під варту, йому загрожує 8 років тюрми. Лариса Шмельова не була затримана через дипломатичний імунітет.

Фактично угорці показали, що українські посадовці високого рангу створили нелегальний контрабандний канал.

В той же день речник МЗС України оголосив про проведення службової перевірки. Але чомусь про результати перевірки по справі, яка дискредитує Україну досі не повідомив ні президент України, ні міністр МЗС, ні голова ДПСУ, ніхто.

В Україні розслідування цієї справи взяли співробітники НАБУ.

2 травня детективи НАБУ провели обшуки в 27 прикордонному загоні Закарпатської області. НАБУ розслідує причетність прикордонників до забезпечення каналу контрабанди до Європи, який створили дипломати МЗС.

За даними джерел Цензор.Нет, по контрабандному каналу для перевозки цигарок могло бути залучено до 8 мікроавтобусів з дипломатичними знаками, при цьому пасажирами цих мікроавтобусів були особи, на яких поширюється дипломатичний імунітет України, а саме: Кугаївська М.П. - дружина першого секретаря Посольства України в Угорщині Коцюрби А.О., Шмельова Л.М. - дружина першого секретаря Посольства України в Угорщині Шмельова Д.О., Загорська Н.В. - дружина працівника МЗС України Загорського А.В., Галань Р.В., Гавриш О.Б., Романюк П.П. та інші особи. Інформація перевіряється.

Очевидно, що група осіб - це ознака угруповання, яке було створено та керувалось кимось значно вищим за статусом та впливом.

За даними медіа, контрабанда через державний кордон може контролюватись однією з довірених осіб до Володимира Зеленського, одним з організаторів партії Слуга народу Вадимом Слюсарєвим, колись генерал-майором прикордонної служби, який при Зеленському став одним з найбільш заможних бізнесменів України та під час війни купив багато бізнесів. При багаторічну причетність Слюсарєва до контрабанди цигарок журналісти писали у 2021-му році: https://www.facebook.com/olga.rudenko/posts/pfbid0thSYnR7mvVr3Y9GaPrkXV331CACYd3tGrULTcceQsGovhHoWdHoGZ1L1cA7fQySVl

Сподіваюсь, що цей скандал отримає офіційне роз'яснення від президента, який за законом відповідає за нашу зовніщню політику, від міністра МЗС, і що усі, хто створив та збирав гроші за контрабанду, будуть хоча б відсторонені від владних посад."

Автор: Юрій Бутусов, Цензор.НЕТ

На фото вгорі - той самий генерал Вадим Слюсарєв, діяльність і біографія якого прямо вказують на його багаторічну роботу на ФСБ рф. Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]