ЗСУ показали встановлення українського прапора на звільненому Зміїному

|
Версия для печатиВерсия для печати

На встановленому на острові Зміїному українському прапорі міститься напис із закликом до російських загарбників запам’ятати, що це територія України.

Про це повідомив у Телеграмі речник начальника Одеської ОВА Сергій Братчук, оприлюднивши відповідні фото, передає Укрінформ.

"Державний Прапор України, встановлений на о. Зміїному (селище Біле Ізмаїльського району Одеської області)", - йдеться у підписі до світлин.

На прапорі - текст: "ГУР МОУ. "Пам'ятай, "русский военный корабль", острів Зміїний - це Україна!" І підпис начальника Одеської ОВА Максима Марченка.

Як повідомлялося, на початку липня підрозділи ЗСУ завершили військову операцію із зачищення острова Зміїний від техніки та озброєння російських загарбників, що втекли до тимчасово окупованого Криму. На острів було доставлено і встановлено прапор України.

За даними Forbes, росіяни втратили на Зміїному і в навколишніх водах техніки та озброєння майже 1 млрд дол. Найбільшою втратою окупаційної армії став флагман чорноморського флоту - ракетний крейсер «Москва» вартістю $750 млн. Він брав участь у захопленні Зміїного, став героєм поштової марки, а 13 квітня був вражений ракетоами і затонув через день.

Фото: Одеська ОВА

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]