11 вересня в Україні мінлива хмарність подекудикороткочасні дощі, до +32° тепла

|
Версия для печатиВерсия для печати

Прогноз погоди в Україні на добу 11 вересня: Мінлива хмарність (на заході країни хмарно з проясненнями). У західних, вдень місцями також і в Житомирській, Вінницькій та Одеській областях короткочасні дощі, грози; на решті території без опадів.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Температура у західних областях вночі 10-15°, вдень 17-22° (в Карпатах вночі 8-13°, вдень 11-16°); на решті території вночі 13-18°, вдень 24-29°, на південному сході країни до 32°.

Прогноз погоди на 11 вересня по Київщині

Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 24-29°; у Києві вночі 14-16°, вдень 26-28°.

Попередження про гідрологічні явища

10-11 вересня, внаслідок дощів, подекуди значних, на річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води на 0,2-1,0 м над рівнями на 8 годину 10 вересня, без негативних наслідків.

Внаслідок спустошення Каховського водосховища та входження р. Дніпро в старе природне русло, рівні води значно нижчі за відмітки водозаборів у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях (ІІІ рівень небезпеки - коричневий).

Джерело: Український гідрометеорологічний центр


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]