CIT опублікували фото пошкоджень російської субмарини в Севастополі

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Conflict Intelligence Team опублікували фотографії пошкоджень підводного човна рашистів "Ростов-на-Дону", по якому ЗСУ нанесли удар на минулому тижні на судноремонтному заводі в Севастополі.

Засновник CIT Руслан Левієв показав ці знімки у військовому зведенні на ютуб-каналі журналіста Майкла Накі.

Левієв зазначив, що вони відправили фотографії профільним експертам, щоб оцінити ступінь пошкоджень. Але, на його думку, "як мінімум до кінця війни таке відновити неможливо".

 Читайте також:  ЗСУ поступово знищують Чорноморський флот РФ – експерти 

Військові об'єкти в Севастополі - один із районів, що найбільше охороняють в анексованому Криму, і цей удар був непростою операцією для ЗСУ. Судячи з результатів, включно із заявленими збитими ракетами, Україні вдалося "перевантажити" російську протиповітряну оборону масованим ракетним пуском, і вона просто не впоралася з такою кількістю цілей.

Представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов, вночі 13 вересня українські сили знищили великий російський десантний корабель  “Мінськ”  та підводний човен ВМС РФ “Ростов-на-Дону” .  

Як проводилася ця операція. Розповіло Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

“Взяття під контроль ситуації у Чорному морі та поступове знищення російського Чорноморського флоту було б величезною стратегічною перевагою, яка могла б фундаментально змінити те, як НАТО дивиться на операції у цьому регіоні”, – вважає Дебра Кейган, старша радниця Євразійського центру Атлантична рада.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]