Глава МЗС Нідерландів підтримав заборону видачу віз росіянам

|
Версия для печатиВерсия для печати
Глава МЗС Нідерландів Вопке Хукстра висловився за заборону видачу віз росіянам.
Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на RTL Nieuws.
 

Зокрема пан Хукстра заявила, що Європа виступатиме за те, щоб «завершити» видачу туристичних віз громадянам РФ, чітко відокремлюючи цей різновид віз від інших.

"Ми хотіли б провести різницю між російською державою та її громадянами. Але водночас ми бачимо, що безумовно більшість людей, які приїжджають сюди, — це багаті росіяни, які часто мають зв'язки з режимом", — сказав Хукстра.

Міністр сподівається, що на зустрічі з колегами ЄС Празі вдасться дійти єдиного рішення. За його словами, це необхідно, тому що росіяни, які мають візу до країни ЄС, також можуть відвідувати з нею решту держав-членів.

 

"Я сподіваюся, що зрештою ми зможемо вийти із забороною на туристичні візи. Є країни, які є дуже відвертими, а інші країни вагаються. Дипломатичні зусилля спрямовані на погодження заборони цих туристичних віз", - сказала Хукстра.

Нідерланди з квітня не видають туристичних віз росіянам.

Нагадаємо «візове питання» щодо громадян РФ є одним з ключових на зустрічі очільників МЗС країн Євросоюзу, яка відбувається 30-31 серпня в Чехії.
 
Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков наголосив, що ініціатива низки європейських держав заборонити видачу шенгенських віз росіянам у разі її реалізації не залишиться без відповіді.

Останнім часом представники низки західних держав закликали заборонити видачу віз громадянам росії, проте єдиної позиції щодо цього питання немає. 

Але ситуація виглядає загрозливою для росіян, так як про рішучий намір максимально ускладнити перетин власних кордонів громадянами росії, заявили сусідні до неї Польща та країни Балтії, а також Фінляндія.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Польща ініціює створення коаліції держав для припинення видачі віз росіянам.

«Аргумент»


В тему:

 
 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:16
27 вересня літо продовжиться: буде майже без опадів, до +28 тепла
19:35
Колегія суддів яка підтримала Портнова вже виносила рішення на користь нього та росіян
18:21
Київські суди вчергове стали на сторону зрадника в справі проти журналістів
17:26
Нацполіція заявила, що має доступ майже до 60 тисяч камер відеоспостереження в Україні
16:21
У Києві діяла банда рекетирів, яку очолював громадянин Росії
15:41
В Грузії правляча партія рекламує себе плакатами зруйнованих Росією українських міст
14:23
ДБР виявило нове майно родичів Медведчука та Козака, яке намагались приховати
13:17
США надають Україні 7,9 мільярда доларів в межах Ініціативи сприяння безпеці України
12:43
Суддя, який замовив викрадення свого бізнес-партнера може сісти на строк до 5 років
11:23
Дипломатія "95 кварталу": республіканці вимагають звільнити посолку України в США

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]