Кількість жертв удару рашистів по навчальному закладу в Полтаві зросла до 53

|
Версия для печатиВерсия для печати

53 людини загинули внаслідок ворожого удару по навчальному закладу в Полтаві. Постраждали 271 людина, врятовано — 25, з них 11 деблоковано з-під завалів. За уточненою інформацією, під завалами може перебувати ще до 5 людей.

Роботи тривають. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

У стаціонарах лікарень перебувають 185 постраждалих через ракетний удар по Полтаві 3 вересня. Серед них 23 людини – у тяжкому стані.

Про це повідомила заступниця міського голови Полтави Леся Марталішвілі під час брифінгу 4 вересня. За її даними, станом на 8:00 до лікарень госпіталізували 277 поранених через обстріл Полтави, з них 81 лікуються амбулаторно. Серед постраждалих є дитина.

За словами першого заступника міського голови Полтави Валерія Пархоменка, для порятунку поранених задіяли 21 операційну й 27 бригад медиків. Вони провели близько сотні оперативних втручань.

Міська влада завершила обстеження цивільних будинків та готується ухвалювати рішення про надання допомоги постраждалим.  Про пошкоджені будинки під час брифінгу 4 верресня повідомив перший заступник міського голови Полтави Валерій Пархоменко, зазначає місцеве видання ЗМІСТ.

Обстріл пошкодив понад 40 будівель у місті, серед них – багатоквартирки та приватні будинки. Під час обстеження зафіксували:

  • 145 випадків пошкоджень домоволодінь (квартири й приватні будинки);

  • 346 випадок пошкоджень вікон з віконними й балконними рамами;

  • 81 випадок пошкоджень стелі й підлоги.

4 вересня у Полтавській міській раді проведуть засідання ТЕБ і НС щодо роботи штабу ліквідації наслідків. Планують, що штаб припинить працювати на місці обстрілу та розпочне роботу в Управлінні соцзахисту.

Пізніше ухвалюватимуть рішення про надання допомоги постраждалим полтавцям.

Допомога постраждалим та родинам загиблих під час обстрілу Полтави

Родини загиблих та поранених приїжджають до Полтави і потребують тимчасового житла. Полтавців, які можуть їх прийняти, просять повідомити за номерами.

Контакти служби оперативного реагування, щоб повідомити про вільне житло:

  • 1580;

  • 0662865887;

  • 0671581580.

Міська рада закликає надати допомогу родинам постраждалих і надати житло для сімей, які приїхали до своїх рідних. 

Телефони для довідок щодо можливого місця знаходження на лікуванні постраждалих внаслідок сьогоднішньої трагедії у Полтаві:

  • 0505052959 гаряча лінія Департаменту охорони здоров’я;

  • телефони приймальних відділень 0660814276; 0532607185; 0532512095;  0532609716; 0532565946.

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]