Контроверсійна депутатка Мар’яна Безугла майже щодня в центрі скандалу

|
Версия для печатиВерсия для печати

Народна депутатка України Мар’яна Безугла знову опинилася в центрі уваги через низку скандальних заяв та дій, що викликають занепокоєння серед українських політиків та громадськості.

Про це повідомляє видання "Новини".

За повідомленням депутатки Ірини Геращенко, 19 червня Безугла з’явилася на трибуні Верховної Ради України з російським прапорцем, що може призвести до дисциплінарних наслідків. Цей інцидент став черговим у серії суперечливих вчинків депутатки.

Експерти відзначають, що Безугла стала одним з головних джерел новин для російських ЗМІ, але не через її діяльність на фронті, а через скандальні заяви та поведінку. Зокрема, вона була співавторкою резонансного законопроєкту, який пропонував дозволити командирам застосовувати зброю до військовослужбовців за невиконання наказів. Проєкт було знято з розгляду через 20 днів після його оприлюднення внаслідок гострої критики.

Окремої уваги заслуговують зв’язки родини Безуглої. Її батько, Володимир Олексійович Безуглий, є власником значних активів, включаючи Київський завод “Граніт”. До 2022 року він був співзасновником Фонду реабілітації та оздоровлення працівників, пенсіонерів та інвалідів МВС України, організації, до якої входять і ветерани радянської доби, що, можливо, мають зв’язки з росією.

Критики звинувачують Безуглу у дискредитації Збройних сил України та просуванні російської пропаганди. Військові стверджують, що її заяви часто використовуються російськими пропагандистськими ЗМІ. Ситуація навколо діяльності Мар’яни Безуглої викликає серйозне занепокоєння серед політиків та громадськості, особливо в умовах триваючої російської агресії проти України.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
На вихідні в Україні без опадів, помірно тепло
18:07
Як прокурори отримали мільйонні пенсії навіть без інвалідності
16:03
Кожен десятий прокурор на Полтавщині - інвалід
14:06
Призначені рішеннями судів пенсії силовикам та "чорнобильцям" обходяться у 67 мільярдів на рік – Рахункова палата
13:02
Лукашенко пригрозив росії війною за спробу приєднання Білорусі
12:16
Валерій Пекар: Про справжній план Перемоги
12:08
Фіктивна інвалідність: із керівництва Податкової служби звільнилося 16 уродів
11:15
У Запоріжжі та області взимку світла може не бути взагалі – голова ОВА
10:10
Командування Сухопутних військ налагодило взаємодію з правоохоронцями щодо викриття корупції в системі мобілізації. Чому це не зробив на цій посаді Сирський - загадка
09:55
"Банкет під час чуми" - блогер Шнайдер про надприбутки та будівництво курорту власником ОККО

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]