Мати Дубінського в лютому 2022 року купила квартиру в Барселоні, гроші надійшли від експрацівниці адміністрації Путіна

|
Версия для печатиВерсия для печати

У цьому ж місті придбала квартиру цивільна дружина депутата. Гроші їй теж надійшли від росіянки.

Матір підозрюваного у державній зраді депутата Олександра Дубінського через чотири дні після повномастабного вторгнення РФ в Україну, 28 лютого 2022 року, купила квартиру в Барселоні вартістю  288 тис євро, а цивільна дружина Дубінського придбала у місті житло на початку 2021 року, пише громадська ініціатива «Голка» із посиланням на джерела в спецслужбах.

Так, цивыльна дружина депутата Олена Деккерт придбала квартиру у Барселоні за 100 тис євро. Покупку оформили через кілька тижнів після введення персональних санкцій щодо Дубінського у США, у березні 2021 року. Тоді українського депутата звинуватили у втручанні у президентські вибори в США, заявивши про його причетність до «пов’язаної з Росією мережі іноземного впливу».

Як зазначили в «Голці», рідні Дубінського перед покупкою нерухомості в Іспанії отримували кошти від Ксенії Кац та її матері Олени. Жінка отримала освіту Московському державному університеті, про що є інформація на її профілі у LinkedIn.

«Наші спецслужби підтвердили, що вона працювала в Адміністрації президента РФ. І от постає питання, звідки були ті кошти і за що їх платили родичам Дубінського, якого звинувачують у державній зраді?», - зазначила голова ГІ Ірина Федорів.

Також журналісти з’ясували, що Дубінський двічі відвідував Росію у 2018 та 2019 роках. Останній візит відбувся якраз перед парламентськими виборами, коли він балотувався в депутати ВРУ.  Поїздки до Москви та Санкт-Петербурга, зокрема, підтверджують транзакції з банківської картки Дубінського.

Нагадаємо, 8 серпня 2023 року Одександру Дубінському оголосили підозру у підробленні документів для незаконного перетину кордону та відправили під домашній арешт. А вже на початку листопада народному депутат оголосили підозру у державній зраді та відправили до СІЗО.

Слідство встановило, що Дубінський входив до складу злочинної організації, сформованої головним управлінням ГРУ РФ, основним завданням якої було розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитація України на міжнародній арені. За виконання завдань учасники організації отримували гроші від військової розвідки РФ.

«Аргумент»



 

 

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:06
7 вересня в Ураїні опади не очікуються, мінлива хмарність з температурою до +28
19:10
США оголосили винагороду в $10 млн. за кожного кіберзлочинця хто зламував українські держспортали
18:38
США пригрозили санкціями країнам, які відкривають філії російських банків
17:25
Серед інвесторів у криптовалюту Дурова є компанії, які брали участь у мародерстві окупованих територій України
16:24
Судитимуть ексначальника курсу Академії сухопутних військ у Львові, який бив та принижував курсантів
15:19
Німеччина надасть Україні ще дванадцять самохідних гаубиць Panzerhaubitze 2000
14:20
СБУ затримала агентурну групу рашистів, яка «полювала» на будівлі ТЦК та нафтобази на Кіровоградщині
13:41
В Україні зібрано понад 35 млн тонн нового врожаю
12:28
Російські загарбники нанесли удар по Павлограду, є загиблі та поранені
11:35
Ціни на картоплю в Україні сягнули максимуму за 10 років

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]