ОВА: ситуація в регіонах України станом на 17 березня

|
Версия для печатиВерсия для печати

Армія російської федерації за добу здійснила атаки на вісім областей України, є загиблі та поранені.

Про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 п’ятниці, 17 березня.

У Сумській області вчора протягом дня росіяни здійснили обстріли територій Шалигинської, та Білопільської громад. Були зафіксовані ворожі обстріли з мінометів та АГС. Без втрат та руйнувань.

У Запорізькій області за минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Ольгівське, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка, Червоне, Білогір'я, Шевченко, Кам'янське, Степове, Малі Щербаки. Надійшло 13 повідомлень про руйнування будинків та об’єктів інфраструктури.

У Дніпропетровській області вчора ворог націлив свою важку артилерію на Нікопольський район, снаряди влучили по Марганецькій громаді. По Великомихайлівській громаді Синельниківського району агресор вдарив з РСЗВ. Попередньо, без загиблих та постраждалих. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

У Харківській області на Слобожанському напрямку ворог здійснив обстріли понад 20 районів населених пунктів. Серед них – Стрілеча, Красне, Мороховець, Огірцеве, Мала Вовча, Мілове, Обухівка, Новомлинськ, Кутьківка та Шевченкове.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у районі населеного пункту Гряниківка. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Крохмальне.

Вчора ввечері ворог вкотре обстріляв місто Вовчанськ, також було обстріляне місто Куп’янськ. Пошкоджено приватний будинок. Без жертв.

У Луганській області на Куп’янському та Лиманському напрямках фронту агресор намагається прорвати оборону ЗСУ. Протягом доби — безуспішні наступальні дії у районах Кремінної та Кузьминого.

Росіяни також здійснили артилерійські обстріли районів Новоселівського, Невського і Білогорівки.

Ситуація в області залишається напруженою.

У Донецькій області сьогодні зранку стався ракетний авіа обстріл міста Авдіївка, три ракети влучили по центральній частині міста. Інформація щодо пошкоджень, руйнувань та постраждалих встановлюється, попередньо — без жертв серед цивільного населення.

По лінії оборони навколо міста тривали хаотичні обстріли позицій, на ранок — активізація штурмових дій напрямок Красногорівки та Веселого та Водяного.

Протягом доби ворог обстрілював: Авдіївку, Бахмут, Костянтинівку, Курахове, Залізне, Часів Яр, смт Велика Новосілка, смт Гостре, смт Південне, с.Красногорівка.

Пошкоджено 37 житлових будинків (з них 5 багатоквартирних), будівля виправної колонії, школа, дві господарчі споруди, три службових автомобілі, два цивільних автомобілі.

По області за добу двоє загиблих, вісім поранених.

У Миколаївській області вчора протягом дня ворог кілька разів завдавав мінометних ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

У Херсонській області за минулу добу противник здійснив 76 обстрілів, випустивши 275 снарядів з важкої артилерії та "Градів".

Місто Херсон ворог обстріляв 13 разів.

47 снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки та об’єкт соціальної інфраструктури. Одна людина дістала поранення.

російські загарбники атакували медзаклад у Херсоні. За оперативною інформацією, ворог завдав ударів по території медзакладу з безпілотників. Через ворожу атаку пошкоджено транспортні засоби та будівлі поряд. Попередньо, пацієнти та медики не постраждали.

Зі звільненої території області було евакуйовано 56 осіб.

На фото: росіяни нанесли 4 авіаудари по Авдіївці. Жертв немає

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]