Петро Шуклінов: спостереження за журналістами пов'язане з Офісом Президента. Будете всі разом шукати політичний притулок

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Подивився сюжет Бігусів. Шокований.

Соромно за СБУ. Найбільший сором навіть не тому, що погодились і втілили стеження за журналістами - це було завжди, скільки я себе пам'ятаю. Але завжди стосувалось професійної роботи. І ми всі завжди розуміли: так, ми постійно під наглядом через свої професійні зв'язки. Так, це теж погано. Це поганий сигнал. Поганий симптом. Але якось ми з цим співіснували.

Сором не за це.

Сором саме за те - абсолютно в цьому погоджуюсь з Денисом і хочу це окремо підкреслити - що частина співробітників СБУ притягла в Україну ТИПОВІ фсбшні методи роботи - через ліжка, спальні, підглядання за оголеними жінками, втягнули дітей.

Ось це перекреслює всі здобутки СБУ як воюючої спецслужби, де служить в тому числі багато людей, якими я пишаюсь. І - водночас, як виявилось - люди, які дискредитують СБУ.

Але менше з тим. Наказали - зробили. Проміняли високу планку, завойовану побратимами, на лайно на мундирі. Ок. Менше з тим. Бо не це головне.

Головне - замовник. Це не ідея СБУ. Не могло бути ідеєю СБУ. Це ідея тих, хто їм наказав це робити. І змусив бути пацюками. Це не персональна видумка Семенченка. Не персональна видумка Малюка чи когось з його замів. СБУ має, чим займатись і без створення компромату на журналістів.

Все це стеження - це абсолютно очевидне політичне замовлення людей, пов'язаних з інформаційною опікою за Офісом президента. І сусппільство має знати імена цих високих людей у високих кабінетах Офісу президента. Ці люди мають бути покарані за незаконні дії.

А я бачу, що поки що всі мовчать. Тиша в Офісі та навколо нього. Сховали голови в пісок. Призначили винного і поховались.

Ні, пацани та дівчата, так не вийде. Або покарання винних (замовників), або типова мерзенна фсбшна реальність знову накриє всю країну. Вам цього не дадуть зробити. Будете всі разом бігати по світу шукати політичний притулок - від малого до великого.

ДумайТЕ."

Автор: петро Шуклінов, журналіст

(Джерело).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]