Резніков визнав, що влада до війни не готувалася: у березні 2022-го на складах МО "було нуль" бронежилетів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Міністр оборони України Олексій Резніков не виключає, що вирок його колишньому заступнику В’ячеславу Шаповалу, який вже другий місяць перебуває під вартою, може бути виправдальним.

Про це сказав Резніков в інтервʼю LIGA.net.

"Я юрист і моя біблія - це Конституція, в якій записаний принцип невинуватості. Винною особу може визнати тільки суд, а не суд Лінча. За моєю інформацією, йому не інкримінують нічого пов’язаного з харчуванням. В нього інше звинувачення, нічого корупційного там немає. Ні яйця, ні моркви, ні капусти…", - сказав Резніков.

На питання, чи у справі Шаповалова йдеться про бронежилети, міністр дав відповідь: "нехай розбираються".

При цьому він наголосив, що контракти, які є предметом дослідження у справі екс-заступника міністра, датовані березнем 2022 року.

"І я хочу запитати: а де всі були в березні 2022-го? Коли на складах нуль [бронежилетів], а треба було привезти сотні тисяч", - додав Резніков.

Міністр зазначив, що хоче дочекатись завершення слідства і почути вирок суду. "Бо він може бути і виправдальним теж", - вважає глава МО.

Фото:Viacheslav Ratynskyi/Reuters


На цю тему:

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]