Співробітник СБУ (ДЗНД) Антон Руденко зливає інформацію Роману «джокеру» Кравцю для подальшого здирництва і шантажу з громадян України та Ізраїлю

|
Версия для печатиВерсия для печати

На початку цього року на цілий світ прогримів масштабний скандал пов’язаний з українськими правоохоронцями. А саме, мова про несанкціоноване стеження за журналістамиBihus.Info співробітниками Департаменту захисту національної державності (ДЗНД) СБУ. Тоді все завершилось особистим втручанням Президента, який звільнив очільника даного відомства Романа Семенченка.

«Та от, виявляється прислів’я «про рибу, яка гниє з голови» в даному випадку не спрацювало. Простими словами: співробітники ДЗНД СБУ прикриваючись своїми посадами й надалі вчиняють протизаконні, злочинні дії», — пише у своєму Telegram-каналі екснародний депутат Верховної ради Ігор Мосійчук, повідомляє ОРД..

Мосійчук зазначає, що зокрема, співробітник з ОВС 3 відділу 1 управління ГУ «І» Департаменту захисту національної державності (ДЗНД) Служби безпеки України (СБУ) Антон Руденко причетний до зливу та продажу інформації учасникам злочинного угруповання, яке через відомі Телеграм канали займається шантажем українського й міжнародного бізнесу. В результаті, ОЗУ володіючи даними з податкової, банків та інших установ займаються відвертою травлею бізнесменів та їх рідних. В подальшому, за припинення, як медійного переслідування, так і переслідування відкриттям сфабрикованих кримінальних справ – з людей вимагають кошти.

«Достовірно відомо, що співробітник ДЗНД Антон Руденко передає інформацію Роману Кравцю, адміністратору Телеграм каналу «Джокер». Зокрема, Антон Руденко передав інформацію по Олені Шевцовій, після чого ОЗУ через її адвоката вимагали в неї  та громадянина Ізраїлю $150 000. Джерело в СБУ повідомляє, що така «робота» триває вже близько року, а деяку інформацію було опубліковано на сумнівних ТГ-каналах, зокрема, ТГ-канал «Джокер» шантажиста Романа Кравця», — повідомляє Ігор Мосійчук.

«Дії та зв’язки цього співробітника документуються, висновки будуть скоро зроблені, просто стежте за новинами», — зазначив співробітник СБУ.


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

21:01
Романа Гладкого нарешті звільнили з посади начштабу Сил безпілотних систем
20:46
Співробітник СБУ (ДЗНД) Антон Руденко зливає інформацію Роману «джокеру» Кравцю для подальшого здирництва і шантажу з громадян України та Ізраїлю
20:00
Мінлива хмарність збережеться в Україні в наступні два дні
19:12
Арахамія та Кім взяли на поруки незаконно збагачену "корабєльную сосну" - мабуть, через ментальну спорідненість
18:10
Талони на пальне міняв на бронь: у Тернополі на хабарі затримали начальника районного ТЦК
17:03
Британія й Німеччина уклали історичну оборонну угоду - із зобов’язаннями підтримки України
16:05
Вони нищать Україну: російський бізнес на мільярд гривень попри санкції перейшов не до Держави, а до оточення очільника Одещини – "Схеми" (ВІДЕО)
15:31
Глава МВС Клименко теж пенсіонер
14:49
Эволюция видеонаблюдения: от аналоговых систем к IP-камерам
12:04
Про так звану "евакуацію", на якій піариться влада: через соціально-економічні труднощі переселенці повертаються на окуповані території та в прифронтові міста - Лубінець

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]