Справа проти Дурова почалася з відмови Telegram відкрити особистість гвалтівника

|
Версия для печатиВерсия для печати

Спецпідрозділ OFMIN 8 лютого 2024 року відкрив попереднє розслідування щодо власника Telegram Павла Дурова та його брата Миколи. Попередньо, через відмову поліції відкрити особистість одного гвалтівника.

Про це пише газета POLITICO, зазначає Суспільне.

Розслідування проти Дурова розпочали в результаті підставної операції, під час якої агент під прикриттям, використовуючи вигадану особистість, вдався до ролі потенційної жертви в месенджері Telegram.

У своїх повідомленнях підозрюваний детально описував, як він спілкувався з неповнолітніми дівчатами на ігровій онлайн-платформі, а потім переконував їх надіслати йому "дитячу порнографію власного виробництва", йдеться у документі, який отримали журналісти від правоохоронних органів. Підозрюваний також зізнався у зґвалтуванні молодої дівчини.

Коли слідчі попросили Telegram виказати особу чоловіка, який щойно зізнався у кримінальних злочинах — платформа відмовила. Це змусило слідчих зосередити свою увагу на тих, хто володіє платформою.

Новостворений підрозділ французької поліції, який займається розслідуванням жорстокого поводження з дітьми (OFMIN) 8 лютого 2024 року за запитом прокуратури Парижа відкрив попереднє розслідування щодо Павла Дурова та його брата Миколи, який відповідає за технічну інфраструктуру додатку.

Дослідження соціальних мереж показують, що посилання на групи Telegram, в яких обмінюються нібито "кримінальними образами", відкрито циркулюють в інтернеті. Наприклад, на платформі X щогодини можна знайти десятки посилань на відповідні сторінки Telegram.

«Аргумент»


Читайте також: 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]