Трамп поговорив із Зеленським

|
Версия для печатиВерсия для печати

45-й президент США Дональд Трамп та президент України Володимир Зеленський поспілкувалися телефоном. Колишній американський президент пообіцяв «покласти край війні» після обрання нового терміну. Пан Зеленський заявив, що домовився під час особистої зустрічі обговорити досягнення миру.

"Сьогодні у нас із президентом України Зеленським відбулася дуже хороша телефонна розмова", - написав колишній американський президент у своїй соцмережі Truth Social. «Я ціную, що президент Зеленський зв'язався зі мною, тому що як ваш наступний президент США я принесу мир у всьому світі і покладу край війні, яка забрала так багато життів і спустошила безліч невинних сімей. Обидві сторони зможуть зібратися разом і домовитися про угоду, яка покладе край насильству і прокладе шлях до процвітання», - додав він.

Зеленський повідомив, що привітав Трампа з номінацією на вибори президента від Республіканської партії та засудив «жахливий замах у Пенсільванії». "Домовилися з президентом Трампом обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити світ чесним і дійсно тривалим", - написав він у Telegram. Президент України у розмові відзначив «життєву важливість двопартійної та двопалатної американської підтримки» та пообіцяв, що Київ «завжди буде вдячний США за допомогу» у протистоянні Росії.

Дональд Трамп неодноразово говорив, що зможе завершити російсько-український конфлікт за 24 години після вступу на посаду президента. Володимир Зеленський у листопаді 2023-го пропонував Трампу приїхати в Україну, щоб під час особистої зустрічі пояснити, чому це неможливо. Колишній президент США відмовився. За інформацією The Telegraph, пан Трамп розробив план щодо російсько-українського конфлікту.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

11:35
Ціни на картоплю в Україні сягнули максимуму за 10 років
10:31
Білий дім розглядає можливість надання Україні крилатих ракет великої дальності JASSMs
09:28
Збірна України виборола 9 медалей у восьмий день Паралімпіади-2024 у Парижі
08:18
Хантер Байден визнав себе винним у ухиленні від сплати податків
20:10
6 вересня в Україні очікується мінлива хмарність, температура повітря до +28°
19:22
До Європи дістався новий інвазивний вид бджіл. Вони прилетіли з Індії
18:01
Кількість громадян, які загинули унаслідок удару РФ по Полтаві, збільшилася до 55.
17:02
Миколаївська філія Адміністрації морпортів під керівництвом ексрегіонала переплатила за автівку з панорамним дахом
16:39
Нова енергія Зеленського: звинувачену за розкрадання в мінюсті призначили міністром юстиції
16:09
У США заарештували колишню співробітницю уряду Нью-Йорка за шпигунство на користь Китаю її видала Ферарі та елітна нерухомість

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]