У Києві бандити на "Лексусі" вбили військового через суперечку на дорозі. Якщо правосуддя не станеться, їх покарають люди

|
Версия для печатиВерсия для печати

Правоохоронці столиці затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві військовослужбовця.

Про це повідомляє поліція Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова. Оперативний черговий скерував на місце слідчо-оперативну групу та лікарів. 

Прибувши на місце поліцейські попередньо з’ясували, що за кілька хвилин до інциденту між водієм «Хюндай» та «Лексус» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі. Водій та пасажири «Лексус» побили чоловіка, а потім керманич позашляховика здійснив постріл у бік опонента та разом з товаришами втік на автомобілі. Лікарі надавали потерпілому медичну допомогу, проте врятувати його не вдалося. Загиблий - військовослужбовець, 1988 року народження.

За отриманим орієнтуванням патрульні зупинили транспортний засіб. Слідчі у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали водія, 1996 року народження, та двох пасажирів, 1982 та 1998 років народження.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальні провадження відносно двох пасажирів «Лексус» за ч. 4 ст. 296 - хуліганство, та відносно водія за ч. 1 ст. 115 - умисне вбивство Кримінального кодексу України.

Про цей випадок повідомив екс-депутат Андрій Іллєнко, член партії "Свобода":

"Вчора три відморозки серед білого дня в Києві вбили Олексія Щербину.

Олексій був добровольцем ДФТГ «Свобода» і готував документи на мобілізацію в батальйон «Свобода» в діючій армії.

Ситуація жахлива у своєму абсурді — три відморозки на лексусі влаштували розбірки у дворі у форматі три на одного, влаштували бійку, а потім дістали зброю і почали стріляти на ураження. В київському дворі. Серед білого дня. Стріляти у людину у військовій формі.

Олексій помер. Його вбили. Дружина стала вдовою, немовля стало сиротою.

Звертаюсь до всіх, кого це стосується (ви прочитаєте цей пост) — ці три виродки повинні сісти.

Максимально надовго.

Якщо будуть спроби їх відмазати — ними займемося ми. Там вже буде без офіційних процедур. Їм же краще сісти зараз. В тюрмі зараз для них найбезпечніше місце.

І так, якщо хтось захоче їх відмазувати — вами ми теж займемося. З усіма відповідними для вас наслідками.

Світла пам’ять Олексію. Співчуття родині".

Заступник голови ВО "Свобода" публікує прізвища підозрюваних: Ігнатенко Леонід Іванович (30.05.1982), Котирло Ігор Валерійович (20.12.1998),  Вільцанюк Вячеслав Володимирович (04.06.1996) (водій).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У п'ятницю в Україні короткочасні дощі, на півдні до +28°С
19:08
Міністр-кримінальник Сольський подав заяву про відставку
18:03
Автівки на потреби армії: який транспорт можуть забрати
16:24
Голову райсуду на Дніпропетровщині взяли на хабарі
16:15
Антитютюнові активісти заплуталися у власній бухгалтерії і не хочуть звітувати за отримані гранти
14:18
ПЦУ спростувала міф про те, що жінкам неможна перебувати у церква в брюках і з непокритою головою
12:59
Щільність застосування дронів на бахмутському напрямку небачена раніше — військовий
10:55
Шабунін: Офіс Генпрокурора закрив понад 1,2 тис. проваджень щодо бізнесу, проте лише 2 з них належать БЕБ, яке "стриже" підприємців
09:02
Офіс генпрокурора після аудиту закрив кожну п'яту справу проти бізнесу, найбільше "туфти" плодить ДБР "імені Татарова"
08:27
Українські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]