У російському місті Пермь вибухнув і горів пороховий завод (ВІДЕО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

У російській Пермі на пороховому заводі стався "хлопок", після чого зайнялася пожежа, дві людини загинуло.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Надзвичайна подія сталася 1 травня приблизно о 20:00. На території Пермського порохового заводу пролунав сильний вибух. Як описаи це очевидці події, вони почули різкий шум, від якого затремтіли вікна. Висунувшись із вікон, вони виявили стовп густого диму, що виходив із території порохового заводу.

Підприємство виготовляє заряди до реактивних систем залпового вогню "Град" та "Смерч" та комплексів ППО.

Внаслідок займання на ФКП "Пермський пороховий завод" загинуло двоє працівників.

За інформацією Управління Ростехнагляду по Пермському краю, на виробничій ділянці № 12 виробництва "Пластмаси" сталося загоряння продукції. 

Наразі комісія встановлює причини та обставини нещасного випадку.

Нагадаємо, низка нещасть почалася в росії із загибелі ракетного крейсера Москва. Російські пропагандистські ЗМІ дали пояснення події. Так, наприклад, на сайті "Єкатеринбург Онлайн" з'явилася публікація про те, що причиною пожежі на крейсері, а потім - і його загибелі, нібито послужив недопалок сигарети.

 

 

Також останні кілька тижнів пожежі, "хлопки", обвалення мостів та залізничних колій відбуваються по всій росії. Зокрема - у Москіві, Бєлгороді, Брянську, Курську, Твєрі і навіть в Уссурійську та на Сахаліні.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]