В ФРН потреба в квартирах для біженців з України - близько 600 тисяч

|
Версия для печатиВерсия для печати

В Німеччині внаслідок притоку біженців з України  попит на квартири для їх проживання продовжує зростати.

Як повідомляє DW.com., згідно з аналізом даних, проведеним компанією Empirica Regio, що працює в сфері нерухомості, до кінця поточного року на ринку житла можна очікувати 600 тисяч додаткових домогосподарств.

«Хоча в останній час притік знову дещо пригальмував, ми припускаємо, що пік буде досягнутий тільки до кінця 2023 року», - розповів керуючий директор компанії Ян Граде.

Згідно з дослідженням, притік українських громадян приведе до зростання населення в містах Німеччини вище середнього рівня: в Баден-Бадені, Хофе, Шверіні, Гері, Хемніці і Бремерхафіні населення до кінця року збільшиться приблизно на 3,5-4,5 відсотка. У 2022 році Німеччина прийняла близько 1 млн українців, які втікали від війни.

«Аргумент»


 В тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]