Вбивцею військового у Києві виявився український чемпіон з бандитсько-ФСБшної ММА (ФОТО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Головним підозрюваним у резонансному вбивстві у Києві є 28-річний тренер зі змішаних єдиноборств (ММА), неодноразовий призер та чемпіон боїв без правил В’ячеслав Володимирович Вільцанюк (04.06.1996).

Про це повідомляє detective-info.com.ua з посиланням на свої джерела.

Цікаво, що боєць з української "філії" ММА, яка в нашій країні курувалася людьми Віктора Медведчука, вбив військового зі зброї, дозвіл на яку отримав в поліції вже під час воєнного стану. Цікава і сама зброя: це компактний багатозарядний карабін для прихованого носіння Tsvircoon S - "цивільна" версія американського карабіну Stribog A3. Цікаво й те, що ця зброя, дуже віддалено схожа на мислівську, а більше - ідеальну для терористів, була завезена в Україну лише в грудні 2021 року. І тут же попала в руки бійця ММА. СБУ варто звернути увагу на цей факт і перевірити, хто саме і коли отримав саме цей зразок зброї в руки напередодні російського вторгнення в Україну. А також ініциаторів (замовників) її завезення в нашу країну. Це може допомогти окреслити коло можливих бойовиків із таємних диверсійних груп, які готувало для диверсій в Україні оточення Медведчука.

Цю інформацію також підтверджує заступник голови ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

У п’ятницю, 21 жовтня, у Вільцанюка з двома спільниками стався автомобільний конфлікт в одному зі столичних дворів із добровольцем ДФТГ "Свобода" Олексієм Щербиною, в результаті чого останнього було застрелено.

Олексій готував документи на мобілізацію до батальйону "Свобода" у ЗСУ. У нього залишилася дружина та двоє дітей - немовля та 11-річна дівчинка.

Варто зазначити, що на Вільцанюк проходить підозрюваним у справі шахрайства (ч.4 ст.190 КК України). Восени 2019 року тренер разом із спільниками обманним шляхом отримав від жертви понад 39 тис. дол. У січні 2020 року В’ячеслава Володимировича було затримано, відправивши до СІЗО з визначенням застави у розмірі 973 тис. грн.

Після арешту Вільцанюка до суду з клопотанням про передачу його на поруки зверталися трудові колективи ГО "Київський спортивний клуб бойових мистецтв" та ТОВ "СК "Спарта-Панкратіон". У червні 2020 року спортсмена перевели на цілодобовий домашній арешт. На 8 листопада було призначено розгляд справи по суті.

Ще про ФСБшно-бандитську "складову" клубів ММА в Україні ви можете дізнатися з наступних матеріалів:

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]