Портнов, якого "кришує" Зеленський, подав до суду на журналіста Бутусова, який критикує Зеленського

|
Версия для печатиВерсия для печати

"На мене подав до суду Андрій Портнов - колишній заступник голови адміністраціі президента Януковича, на якого 9 грудня 2021 року були накладені санкції США.

Портнова, звичайно, нема в Україні, він не захищає Україну та не протидіє російській агресії, його інтереси представляють адвокати.

Як відомо, Портнов був одним з кураторів судової влади в Україні при президентах Януковичі та при президенті Зеленському. Два колишніх адвокати Портнова зараз є заступниками голови офісу президента Зеленського, і Портнов офіційно відвідував офіс президента, який "приймав його аргументи".

Очевидно, Зеленський і зараз "приймає аргументи" Портнова, тому що санкції проти нього наш президент забув ввести. Дивно, що наш найбільший союзник США ввів санкції проти Портнова, а президент України забуває це зробити вже півтора роки. Не підтримує союзників у цьому питанні. Саме завдяки такому "дахуванню" з боку Зеленського Портнов взагалі зберігає можливості виставляти з-за кордону претензії громадянам в Україні.

Хочу нагадати, що саме Портнов ліквідував у 2012 році військові суди та військову прокуратуру, допомагаючи Януковичу розвалити українську військову юстицію перед російським вторгенням.

І адвокат та партнер Портнова заступник голови офісу президента Олег Татаров зараз продовжує політику Портнова і не дає командуванню ЗСУ створити військову юстицію, військові суди, військову поліцію та слідство, попри реєстрацію відповідного законопроекту у парламенті, та прямі вимоги від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та міністра оборони Олексія Резнікова. Татаров та Портнов заважають нашому військовому керівництву посилити обороноздатність армії під час війни.

І все це їм дозволяє офіс. А попутно Портнов вирішує своі особисті справи - наприклад, намагається по суду "кошмарити" украінських журналістів, які нагадують про відсутність санкцій по ньому.

ГроШі у Портнова є, час є, він на дрони для української армії не збирає. Портнов впевнений, що поки офіс Зеленського продовжує "приймати аргументи", ніякі санкції йому в Україні не загрожують.

Я офіційно звернувся до президента України та інших органів влади з запитанням, чому Україна не підтримує санкції США проти Портнова, та який орган влади несе відповідальність за відсутність цього рішення."

Автор: Юрій Бутусов, головний редактор видання Цензор.НЕТ

(Джерело).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]