Влада та українці: про два різні світи

|
Версия для печатиВерсия для печати

Юрій БутусовДва різних світи

"Телефонує медична служба 31-і механізованої бригади: "Багато поранених, нема машин для евакуації, ми знімемо відео як надаємо допомогу, бо нам нема зараз на чому вивозити поранених, і ніхто не видасть, треба самим десь купити".

Обіцяю, що зроблю відео, що допоможемо створити розголос, зібрати кошти. І дивлюсь одночасно фото з сьогоднішніх обшуків Слуги народу Миколи Тіщенко, голови Закарпатської організації Слуга народу нещодавно, у якого просто в кабінеті навіть без сейфу лежать собі кілька кілограмів доларів та євро, сотні тисяч, які для цього Слуги просто дрібниця, кишенькові витрати.

Наскільки два різних світа - ось такі безсоромні Слуги, які скирдують гроші безкарно та безперешкодно і захисники нашої нації, які щоденно втрачають життя у боях. Сподіваюсь, що обшук - не показуха, і ця купа готівки буде конфіскована та піде на закупівлю евакуаційного транспорту на фронт."

Віталій Шабунін: Хто "масштабує проблему корупції"?

"Андрій Єрмак написав про таємничого когось, хто "масштабує проблему корупції".

Правий він в тому, що Україна точно НЕ є найкорумпованішою державою.

Але помиляється голова офісу Зеленського в головному - адресаті свого звернення.

Найбільше з пропагандистським наративом про супер-корумповану Україну руск*м допомагає … влада, яка покриває виявлених суспільством схемарів.

Як це було з Резніковим, якого після скандалу з "яйцями по 17 грн" влада тримала на посаді ще СІМ місяців.

Або як це зараз відбувається з головою Антимонопольного комітету, який не може пояснити 70 млн статків (і якого направляють одним із переговорників про вступ України в ЄС).

Або як влада покриває заступника генпрокурора (Вербицького), який купляє "порш" для своєї подруги та орендує елітний котедж за незрозумілі гроші.

Або як покривають заступника директора ДБР Удовиченка – з Mercedes і елітною квартирою у центрі Києва за майже 1 млн доларів.

Зважаючи на усю владу Єрмака, сьогодні він впродовж години може вирішити усі ці (та купу інших) проблем, якими ворожа пропаганда точно скористається проти України."

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]