В.о. генпрокурора Олексій Симоненко з ментальністю шахрая наново розподілив обов’язки в ОГП

|
Версия для печатиВерсия для печати

Виконувач обов’язків генерального прокурора Олексій Симоненко одним зі свої перших наказів наново розподілив обов’язки між керівництвом Офісу генпрокурора, скасувавши попередній розподіл.

Про це повідомляють джерела УП.

Деталі: За собою Симоненко залишив взаємодію з Офісом президента Верховною Радою, Кабміном, РНБО, Вищою радою правосуддя.

Він також поклав на себе питання координації правоохоронних органів у сфері протидії злочинності.

Згідно з наказом, Симоненко буде керувати департаментом організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення; департаментом кадрової роботи та державної служби; департаментом міжнародно-правового співробітництва; департаментом протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту; департаментом організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів ДБР, наглядом за його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадження.

Також Симоненко поклав на себе керування департаментом нагляду за додержанням законів органами безпеки; департаментом документального забезпечення; Генеральною інспекцією.

Крім того, у підпорядкування виконувача обов’язки Генпрокурора буде управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів; управління інформполітики; управління забезпечення охорони державної таємниці; відділу внутрішнього аудити і т.ін.

Перший заступник Генпрокурора Роман Говда буде опікуватись департаментом кримінально-правової політики та захисту інвестицій; департаментом організації та процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, що посягають на функціонування економіки та кібербезпеку держави; департаментом протидії порушенням прав людини у правоохоронній та пенітенціарних сферах; департаментом державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення і т.ін.

Заступник Генпрокурора Максим Якубовський займатиметься питаннями спеціалізованої прокуратури у військовій сфері; спеціалізованої екологічної прокуратури тощо.

Зазначається, що в разі відсутності в.о. Генпрокурора його повноваження здійснює перший заступник, а в разі відсутності і його, один з заступників згідно з наказом.

Нагадаємо: 19 липня Верховна Рада проголосувала за звільнення Ірини Венедіктової з посади генерального прокурора.

Перед цим своїм указом президент Володимир Зеленський поклав виконання обов'язків генерального прокурора на заступника генпрокурора Олексія Симоненка.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]