Яка країна найкраща для організації весілля

|
Версия для печатиВерсия для печати

Кожне місце в світі має свій неповторний колорит. Будь-яка країна зробить весілля неповторним і незабутнім, але закоханим варто дізнатися про місце проведення свята якомога більше.  

Весілля за кордоном: яку країну вибрати

Зіграти весілля за кордоном, у незвичайній атмосфері, що запам’ятається на все життя, мріють багато закоханих. Якщо рішення остаточно прийняте, виникає питання вибору країни. Ось трохи корисної інформації з цього приводу.

США, Лас-Вегас

Такий варіант підійде парам, які воліють екстриму та азарту. Адже тут можна ходити до казино або грати онлайн і отримувати фріспіни за реєстрацію, веселитися у барах тощо. Укладання шлюбу коштуватиме всього $150. А якщо наступного дня раптом прийде усвідомлення помилки, можна не переживати: весілля − лише репетиція, а шлюб юридично не дійсний.

Фінляндія

Слід знати, що в цій країні вінчання є обов'язковим. Укласти шлюб можна в церкві або магістраті. А після церемонії – домашня обстановка і традиційні рибні страви, для приготування яких зазвичай наймають професійного кухаря. Вартість весілля − близько €4000.

Іспанія

Чудові декорації від самої природи та історичних пам'яток зроблять весілля незабутнім та створять романтичну атмосферу. Документи слід подавати за 3-4 місяці, адже клопотання розглядається достатньо довго. Укладання шлюбу та банкет коштуватиме €3500-5600.

Франція

Про романтику Парижа знають усі: це місто пронизане коханням. Тож чому б не вибрати для весілля саме його? У легендарному соборі Паризької Богоматері вінчалися Наполеон і Жозефіна, і це місце може стати початком нової, сучасної історії. Щодо застілля, що воно триває кілька годин. Вартість весілля − від €900.

Італія

Саме в цій сонячній країні вважають, що шлюб – на все життя. Апельсинові дерева, запальні танці, чудове вино і два білосніжні голуби як символ вічної відданості – ось що приготувала країна закоханим. Популярний варіант романтичного весілля – Венеція. Тут є все: серенади, прогулянки на гондолі, банкет у середньовічному замку чи традиційно палаццо. Щоб відсвяткувати весілля, знадобиться витратити €3300-5000.

Греція

Країна користується популярністю у закоханих пар. Зазвичай для церемонії обирають острови: Кріт, Родос, Санторіні. Це найкрасивіші острови світу, тому весілля буде незабутнім. До того ж тут чудова погода з квітня по листопад, прекрасні пляжі та багато сонця. Ціни – від €1300 до €2000.

Звісно, не варто забувати екзотичні острови та країни. Мексика, Домінікана, Куба тощо подарують закоханим незабутнє свято. Але будь-яке місце в світі є неповторним. Отже, весілля буде дійсно атмосферним і незабутнім. 

За матеріалами іноземних ЗМІ

 

 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]