Юрій Бутусов - про елітний Пункт незламності огидного кирила тимошенка

|
Версия для печатиВерсия для печати

Війна не все спише. І хлопцям при владі, які жирують під час війни, нищівної для українського народу,, українці все пригадають.

Про це пише у своєму блозі головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов.

Заступник голови офісу Зеленського користується розкішною резиденцією та машиною, які йому дав у користування великий забудовник та тіньовий ділок, пов’язаний з угрупованням "Наріка". Компанія забудовника отримала держконтракт, а угруповання ділка контролює Запорізьку область, з’ясувала "Українська правда".

Це не скандал, це просто готова кримінальна справа НАБУ проти одного з найвпливовіших "слуг народу". У розпал війни заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко взяв у користування нову елітну машину Porsche Taycan 2021 року, яку йому на не відомо яких умовах передав у користування Вемір Давитян.

Давитян відомий як партнер знаного дніпровського "авторитета" Олександра Петровського, відомого в певних колах на прізвище "Нарік", і одночасно - близький друг голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. А в Запоріжжі Давитяна називають тіньовим куратором області від "Слуги народу", який може вирішувати будь-які питання.

Тобто Давитян, особа з невідомими джерелами бізнесу, дарує у користування під час війни нову елітну машину одному з керівників держави, наближеному до президента Зеленського. І Давитян також постійно опікується інтересами голови фракції "слуг".

А партнер Давитяна Петровський є близьким другом та партнером олігарха Ігоря Коломойського, який є, як відомо, головним інформаційним спонсором та найбільшим вигодонабувачем від правління "Слуги народу".

Але це не все. Як виявилось, уже тривалий час Кирило Тимошенко проживає у шикарній заміській резиденції одного з найбільших українських забудовників Ігоря Ніконова.

Площа резиденції – 1 200 квадратних метрів! Тимошенко зізнається, що такий величезний будинок потрібен йому... з міркувань безпеки! І що за оренду він сплачує 230 тисяч гривень на місяць. Навіть якщо припустити, що свою резиденцію Ніконов віддав для проживання для одного чиновника за таку плату, велику для чиновника, але маленьку для оренди такої вілли, то скільки ж коштує зараз утримання такого будинку? Який там рахунок на комунальні послуги сплачується? Скільки людей треба для обслуговування та які в них зарплати? На скільки годин на добу там вимикають світло та тепло?

За збігом обставин, компанія Ніконова два тижні тому отримала державний підряд з програми будівництва єОселя.

36-річний заступник голови Офісу Президента живе розкішним життям під час війни. Тимошенко облаштував собі свій особистий пункт незламності, недоступний для звичайних громадян, де "слуга народу" надійно захищений від усіх негараздів, якими живе народ, він живе життям олігархів, найзаможнішої фінансової еліти.

І Тимошенко не вважає це неприйнятним.

І голова Офісу Президента Андрій Єрмак вважає це нормальним, він навіть слова не сказав.

І сам президент Зеленський вважає це нормальним, від нього теж немає ні критики, ні оцінок, мабуть, для нього це не на часі.

Єдине розслідування, яке розпочав, за нашими даними, Зеленський - це звідки у журналістів "УП" з'явились фото машини Тимошенка, і вже почали якогось поліцейського за це тягати.

Бо не соромно, очевидно, так жити, соромно, що люди про це дізнались.

Але знати треба - війна не все спише.

На фото угорі: попереду Кирило Тимошенко - покровитель агентурної УПЦ МП і дніпропетровського криміналітету. Від українця в нього, схоже, тільки прізвище

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]