Заступника генпрокурора Симоненко після відпочинку в Іспанії звільнятимуть "за власним бажанням", а не за десятки умисно розвалених резонансних справ

|
Версия для печатиВерсия для печати

Заступник генпрокурора Олексій Симоненко, який у кінці 2022 року їздив у відпустку в Іспанію, написав заяву про звільнення з посади.

Про це повідомили поінформовані джерела УП в РНБО та правоохоронних органах.

Після того, як про відпочинок Симоненка стало відомо публічно, його попросили написати заяву на звільнення.

За словами джерел УП, заступник генпрокурора уже написав відповідну заяву. 

Симоненко їздив на 10 днів святкувати Новий рік з родиною до Марбельї, використавши автівку бізнесмена Григорія Козловського.

Раніше джерела УП у Кабміні та РНБО повідомили, що заступник глави ОП Кирило Тимошенко також написав заяву про звільнення. 

Крім того, у відставку підуть глави ВЦА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей.

Нагадаємо: заступник генпрокурора Олексій Симоненко їздив у відпустку в Іспанію на "Мерседесі" львівського підприємця і депутата, більш відомого як злочинця і організатора кримінальної схеми з продажу контрафактних тютюнових виробів у масштабах країни Григорія Козловського, а супроводжував Симоненка - охоронець Козловського. 

Рада національної безпеки та оборони вирішила, що на час воєнного стану держслужбовці можуть виїжджати за межі України виключно у службові відрядження.

Доречі, О. Симоненко є вихідцем з СБУ, у якій пробув 14 років, що є також маркером вкрай низьких моральних якостей цього персонажу.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


Про покидька Олексія Симоненко, злчинця і зрадника у лавах прокуратури, і його роль в умисному розвалі резонансних кримінальних проваджень читайте у наступних статтях:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]