Данілов про знищення Керченського мосту: якщо буде можливість, ми це зробимо

|
Версия для печатиВерсия для печати

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що удар ЗСУ по Керченському мосту у Криму можливий.

Про це він сказав в ефірі радіо НВ.

"Якби у нас була спроможність це зробити, ми б це вже зробили. Якщо буде можливість це зробити, ми це обов’язково зробимо", - сказав він.

Крім того, відповідаючи на запитання, чи вірить він у гарантів безпеки, Данілов зауважив, що "гарантії нашої безпеки — це три складові. Перша — це наші свідомі громадяни. Друга — це наше військо, весь сектор безпеки і оборони. Третя — наша зброя. Це три компоненти, в які я вірю".

Решта, за його словами — "всі ці цяцянки-обіцянки, які нам кажуть люди, які знаходяться при владі, (не тривалі): влада змінилася і вони кажуть: «Це ж не ми підписували, був інший президент». Крім того, кожна країна (гарантії безпеки) потім читає по-своєму", - сказав секретар РНБО.

Данілов заявив, що вірить тільки в наш народ, в Збройні сили і в нашу зброю, яка сьогодні довела на полі бою, що є однією з найкращих в світі. "Багато засумували, коли ми прибрали "Москву" (російський крейсер - ред.) саме нашими українськими ракетами", - додав він.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]