Де йдуть бої: на Київщині назвали найбільш небезпечні напрямки

|
Версия для печатиВерсия для печати

Найбільш небезпечними напрямками на Київщині залишаються Житомирська траса, Буча - Ірпінь - Гостомель, Макарів та північ Вишгородського району.

Про це голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба повідомляє у Фейсбуці.

Російські загарбники продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюють житлові масиви та критичну інфраструктуру.

Кулеба зазначив, що у Білоцерківському районі ніч пройшла спокійно. Ситуація контрольована, обстрілів не зафіксовано. Сили територіальної оборони у підвищеній боєготовності.

У Бориспільському районі об’єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі, ситуація стабільна. Сили оборони - у підвищеній боєготовності. Проводиться робота з укріплення блок-постів. Постійно забезпечується вирішення гуманітарних питань.

У Бучанському районі у Макарівській громаді відсутні водопостачання, газ, електрика та зв’язок. Бородянською громадою переміщається ворог. Бородянка заблокована, інфраструктура зруйнована. 13 березня до Житомира вдалося евакуювати близько 600 жителів, у тому числі і пацієнтів Бородянського психоневрологічного інтернату. Крім того, близько 600 жителів було вивезено з Бучі. В Ірпені - бої. ЗСУ контролює 70% міста. Продовжується евакуація населення з громад району.

У Броварському районі ніч з 13 на 14 березня минула спокійно. Зафіксовано пересування ворожої техніки населеними пунктами Баришівської, Калитянської, Великодимерської та Калинівської територіальних громад.

У цих трьох громадах Броварського району проводяться бойові дії. А саме: Калитянська громада - у селах Бервиця, Мокрець, Заворичі, Семиполки; Великодимерська громада - у селах Гребельки, Кулажинці, Русанів, Світильня, Велика Димерка, Богданівка, Шевченкове, неподалік сіл Бобрик та Рудня; Баришівська громада - села Перемога та Рудницьке; Калинівська громада - село Скибин. У решті громад району об’єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі.

Крім того, Кулеба зазначив, що за вчора з території Броварського району вдалося евакуювати 1 тис. 600 громадян, серед них 805 дітей.

У Вишгородському районі - Вишгородська, Петрівська та Пірнівська територіальні громади - населенню надається необхідна допомога, здійснюється патрулювання вулиць.

Кулеба заявив, що в окупованих Іванківській, Димерської та Поліської територіальних громадах гуманітарна катастрофа, відсутній зв‘язок, електропостачання, продукти харчування та ліки. Продовжується евакуація людей з окупованої Димерської громади. Славутич повністю ізольований. Є потреба в продуктах харчування та медикаментах. Ремонтні роботи по відновленню електропостачання в Славутичі та ЧАЕС завершені, йдуть регламентні роботи.

В Обухівському районі ситуація стабільна, контрольована. У районі всі об’єкти критичної інфраструктури на території громад працюють у звичайному режимі. Об’єкти критичної інфраструктури знаходяться під охороною. На АЗС недостатні об’єми пального, спостерігаються черги.

У Фастівському районі ситуація стабільна, контрольована. Відбувся обстріл градами в сторону с. Ясногородка. Потерпілих, загиблих та значних руйнувань немає. Фастівська громада приймає біженців та надає допомогу в їх розміщенні. На сьогодні з Чернігова прибуло 30 осіб.

Як повідомлялося, у понеділок, 14 березня, на Київщині працюватимуть гуманітарні коридори евакуації.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

16:40
ППО сьогодні збила 30 ракет з 38 запущених
15:02
Повторний ракетний удар по Києву: уламки впали на приватний пологовий, 7 загиблих
14:55
ЄС у декілька разів переоцінив свої можливості з виробництва боєприпасів для України і передає їх зі значним запізненням, - ЗМІ
13:28
Розбір руїн "Охматдиту": рятувальники поспішають дістатись підвалу, де ховались діти і медики
13:24
У Києві ракета влучила у житловий будинок, зруйнований під’їзд, під завалами чути голоси
12:04
Ракетна атака: 40 ракет, у Києві 5 загиблих і 11 поранених, у Кривому Розі декілька влучань, 10 загиблих та 31 поранений
12:04
Столтенберг назвав Китай організатором агресії проти України
11:38
Ворожа ракета влучила в Охматдит (ФОТО)
10:01
Орбан зустрівся з Сі Цзіньпіном та заявив, що Китай - ключова сила для досягнення миру в російсько-українській війні
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті та втрати ворога на 8 липня

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]