Фосфорні бомби, вогонь і суцільні завали – Гайдай про добу на Луганщині

|
Версия для печатиВерсия для печати

На Луганщині ворог зосередив основні зусилля на захопленні Рубіжного і Сєвєродонецька, використовуючи авіацію та фосфорні бомби.

Про це вранці 24 березня повідомив голова ОВА Сергій Гайдай.

"Авіація ворога продовжує активні дії на території Луганщини. Вчора о 7:45 рашисти завдали удару по північній околиці Рубіжного. Сьогодні вночі на Рубіжне скинуто фосфорну бомбу", – зазначив він.

 

У районі Попасної за підтримки артилерії ворог продовжує спроби просунутися вглиб міста та закріпитися на раніше захоплених позиціях. Успіху не мав, зазнав втрат.

Унаслідок потужних обстрілів Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська, с.Воєводівка  пошкоджено близько 31 об’єкта, з них 10 багатоквартирних та 13 приватних житлових будинків, підприємство легкої промисловості, заклад освіти, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури. 

Під час учорашніх обстрілів у Луганській області загинуло чотири людини, з них дві дитини (м.Рубіжне), постраждало — шестеро людей (м.Рубіжне).

Унаслідок влучань російських військ у будівлі було 16 пожеж.

14 населених пунктів знеструмлено частково, 21 – повністю. 101 526 споживачів на Луганщині перебувають без світла.

Газопостачання немає в 27 населених пунктах: у 22 – повністю,  у 5 – частково. Загалом це близько 32 550 абонентів.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]