Кадиров хоче, щоб українці знищили весь його тейп беной

|
Версия для печатиВерсия для печати

Рамзан Кадиров опублікував 20 січня відеозапис групи чеченських богословів, які завершують навчання в Російському університеті спеціального призначення в Грозному, і зазначив, що понад 300 кадіїв (судді та судді, які застосовують закони шаріату – ред.) та імамів планують пройти аналогічну підготовку і відправитися в Україну.

Той факт, що чеченські кадії будуть включені до складу чеченських підрозділів, які розгортаються в Україні, заслуговує на увагу. Кадії зазвичай виконують суддівські функції у кримінальних і цивільних справах, а їхня присутність в Україні може свідчити про те, що Кадиров має намір, щоби чеченські сили виконували основну функцію управління на окупованих територіях".

Мусульмани України готові боротися проти мусульман-богословів, яких глава Чечні Рамзан Кадиров погрожує застосувати у війні проти України. 

Про це заявив колишній муфтій Духовного управління мусульман України "Умма", а нині боєць ЗСУ Саід Ісмагілов.

"Нехай підходять поближче, ми з мусульманами України (на фото) на них вже чекаємо" - сказав Ісмагілов.

Так Саід Ісмагілов відреагував на заяву Рамзана Кадирова про те, Чечня готує мусульманських священнослужителів до війни в Україні – і перша група богословів з духовного управління мусульман пройшла підготовку в Росії.

До свого допису захисник України додав фото бійців на фоні мечеті, місцем знімка зазначено Бахмут. 

Саід Ісмагілов 13 років був муфтієм Духовного управління мусульман України "Умма", духовним і богословським лідером. Після початку повномасштабної війни Росії проти України він склав повноваження і пішов спочатку у тероборону, а потім на фронт. Нині Саід Ісмагілов служить у ЗСУ, він водій-стрілець і парамедик.

Покидьок Рамзан Кадиров - лідер чеченського тейпу беной - збіговиська осіб без честі, які "забули", як разом з українцями потерпали від радянської влади і разом виживали по засланнях і таборах. А сьогодні представники тейпу беной вбивають і знищують інші тейпи Ічкерії.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]