На Херсонщині аокупанти застосовують "росгвардію" для терору населення

|
Версия для печатиВерсия для печати

На тимчасово захоплених територіях Херсонської області у зв’язку з мирними протестами проти окупації загарбники вдаються до терору місцевого населення.

Ппро це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

Станом на 06:00 24 березня угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.

За даними Генштабу, на жодному з них російським загарбникам не вдалося досягти успіху. Українські захисники стримують противника на зазначених напрямках, проводять стабілізаційну операцію та виконання завдань територіальної оборони.

Авіація ворога продовжує активні дії, завдає ударів з повітря. Зокрема протягом останньої доби зафіксовані понад 250 літако-вильотів (на 60 більше ніж 22 березня).

Основними цілями російських загарбників залишаються об’єкти військової та цивільної інфраструктури в Київській, Чернігівській і Харківській областях.

Угруповання Повітряних сил ЗСУ здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття важливих об’єктів України та угруповань військ.

Так, за попередню добу були уражені 11 повітряних цілей ворога: сім літаків, один безпілотник, один вертоліт та дві крилаті ракети. Інформація про їх остаточне збиття уточнюється.

На тимчасово зайнятих територіях Херсонської області у зв’язку з мирними протестами проти окупації загарбники вдаються до терору місцевого населення, активно застосовують підрозділи росгвардії для запобігання проведенню акцій цивільної непокори окупаційній владі.

Противник продовжує втрачати живу силу та техніку на всіх напрямках. Триває тотальний спротив українського народу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

«Аргумент»

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]