Накопичення вагонів у напрямку західних прикордонних переходів зросло до 11 тис.

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Понад 11 тис. вагонів із різними вантажами наразі очікують передачі через західні прикордонні переходи.

Про це йшлося під час наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками аграрного ринку 21 вересня, передає Rail.insider.

У вересні порівняно із серпнем черга зросла на майже 800 вагонів. Що ж до зернових вантажів, то їхнє накопичення збільшилося на 60 вагонів — до 2800 одиниць.

Водночас щодобовий показник передачі зріс приблизно на 80 вагонів — до 1860 одиниць. Із них вагонів із зерном та макухою — 490 одиниць.

Так, через польські переходи щодоби передається 103,6 вагона зі зерном, станом на 18 вересня показник був на 2 вагони нижчий.

Приріст обсягу передачі вагонів зі збіжжям через кордон із Румунією наразі становить 2,5 вагони (загалом передається 121 одиниця).

Передача вагонів зі збіжжям через українсько-словацький кордон зросла на майже 2 одиниці на добу — з 74,5 до 76,4 вагонів.

Проте скоротилася передача вагонів із зерном до Угорщини. Якщо станом на 18 вересня передавали 81 вагон на добу, то наразі показник становить 79,4 вагона.

Окрім того, є проблеми з передачею шроту до Польщі. Зокрема, як пояснили у PKP LHS під час наради з представниками УЗ, наразі по станції Славкув перебувають 190 вагонів під вивантаження. Ще 60 вагонів — у дорозі. Проте показник добового вивантаження становить 35 вагонів. Тож найближчим часом перевізник має намір обмежити приймання шроту на станцію Грубешув.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]